S-ryhmä laskee taas ruuan hintaa – "Sitoudumme siihen, että kotimaisten kasvisten hinnat ovat edullisempia kuin aikaisemmin"
S-ryhmä kutsuu tämänkertaista halpuuttamiskierrosta "klassikkohalpuuttamiseksi".
"Sitoudumme siihen, että kotimaisten kasvisten hinnat ovat meillä edullisempia kuin aikaisemmin vastaavina satokausina", S-ryhmän tuoretuotteiden valikoimajohtaja Antti Oksa kertoo kaupparyhmän verkkosivuilla. Kuva: Kari SalonenS-ryhmä jatkaa tammikuussa 2015 aloittamaansa halpuuttamista. S-ryhmä kutsuu tämänkertaista halpuuttamiskierrosta klassikkohalpuuttamiseksi.
Prosentuaalisesti eniten S-ryhmän ilmoituksen mukaan laskevat Rainbown Earl Grey -teen (40 %), Fazerin ruis- ja unikonsiemen -paahtoleivän (34 %), Kotimaista kivennäisvesien (34 %), Atrian veriohukaisten (30 %) sekä Kotimaista maustekurkun (28 %) hinnat.
"Kilpailu ruokakaupassa kiristyy. Tässä juostaan nyt tavallaan maratonia. Välillä kaveri on puoli askelta perässä, välillä rinnalla, ja meidän hommana on varmistaa, että oma juoksu toimii niin, että kisaamme aina kärkipaikasta", S-ryhmän vähittäiskaupan kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu perustelee S-ryhmän tiedotteessa.
Siitä huolimatta, että raaka-aineiden hinnat ja tuotteiden maailmanmarkkinahinnat vaihtelevat jatkuvasti, S-ryhmä kokee halpuuttamisen mahdolliseksi. Kauppajätti perustelee asiaa sillä, että S-ryhmän tekeminen on tehostunut ja tehostuu edelleen. S-ryhmä kertoo hakeneensa säästöjä esimerkiksi hallinto- ja it-kuluista.
Tämän vuoden tammikuussa alkanut kasvisten halpuutus jatkuu edelleen.
"Sitoudumme siihen, että kotimaisten kasvisten hinnat ovat meillä edullisempia kuin aikaisemmin vastaavina satokausina", S-ryhmän tuoretuotteiden valikoimajohtaja Antti Oksa kertoo kaupparyhmän tiedotteessa.
Lue lisää:
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
