Maaseudun Tulevaisuus koostuu sekä kolme kertaa viikossa ilmestyvästä painetusta sanomalehdestä että jatkuvasti päivittyvästä MT.fi-uutissivustosta.

Kestotilaajan edut vuonna 2018

Painetun lehden kestotilaajana saat lehden liitteineen kotiisi kannettuna, eikä tilauksen uusimisesta tarvitse huolehtia, sillä kestotilaus on voimassa niin kauan kuin itse haluat.

Kestotilaajan etuja ovat:

  • Edullisempi tilaushinta kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen normaalihinta
  • Lukuoikeus kaikkiin MT.fi:ssä oleviin toimituksellisiin sisältöihin
  • Sääpalvelun SÄÄPLUS-osiot
  • Maaseudun Tulevaisuuden ja Kantrin näköislehtien lukuoikeus
  • Maaseudun Tulevaisuuden ja Kantrin juttuarkiston lukuoikeus
  • Seinäkalenteri vuodelle 2019
  • Automaattinen osallistuminen vuosittaisiin lukijakilpailuihin

Tilaa ja osallistu auton arvontaan

Muut tilausvaihtoehdot >
Arvonnan säännöt >

Kestotilaajan edut vuonna 2018

Tuotteet ja palvelut

Yli 100 vuotta maaseudun asialla

Vuonna 1916 perustettu Maaseudun Tulevaisuus on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Palveluksessamme on yhteensä noin 70 henkilöä. Toimitus, markkinointi sekä asiakaspalvelu sijaitsevat Helsingissä. Eri puolilla maata työskentelee joukko vakinaisia toimittajia ja Brysselissä meillä on oma kirjeenvaihtaja. Suomalaisen Maaseudun toimitus ja markkinointi toimivat Ylivieskassa.

Tutustu MT:n tilausvaihtoehtoihin >

Maaseudun Tulevaisuus (MT)
Maaseudun Tulevaisuus (MT)

Painettu Maaseudun Tulevaisuus on maa- ja metsätalouden elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin keskittyvä erikoissanomalehti. Sitä voisi luonnehtia vaikkapa maaseudun Kauppalehdeksi. MT:sta luet tuoreeltaan myös politiikan ja talouden uutiset taustoineen.

Viikonvaihde
Viikonvaihde

Perjantain lehden välissä jaettava Viikonvaihde sisältää juttuja maaseudusta ja sen ihmisistä, ruuasta, käsitöistä, nikkaroinnista jne. Lisäksi mukana on päivittäiset tv- ja radio-ohjelmat koko viikolle.

Kantri
Kantri

Kantri on kuukausittain ilmestyvä tuhti lukupaketti, jonka parissa lukija voi palkita itsensä hyvällä omalla hetkellä. Se kertoo tästä ajasta ja ihmisistä, maaseudun elämästä ja ilmiöistä.

Suomalainen maaseutu
Suomalainen Maaseutu

Suomalainen Maaseutu on niin ikään kerran kuukaudessa ilmestyvä teemaliite, joka on suosittu vaihtokoneiden osto- ja myyntipaikka.

MT.fi
MT.FI

MT.fi seuraa maailman tapahtumia päivittäin, joten saat uusimmat uutiset suoraan kännykkään, tabletille tai tietokoneelle missä ja milloin vain.

Maaseudun Tulevaisuus on erittäin aktiivinen somessa, joten voit seurata uutisointiamme ja sekä lukea että jakaa juttuja Facebookissa ja Twitterissä. Meillä on myös oma YouTube-kanava sekä Instagram-tili.

MT Sääpalvelu
MT Sääpalvelu

Ilmatieteen laitoksen tuottaman sääpalvelun avoimessa osiossa saat kattavan ennusteen oman paikkakuntasi säästä, valtakunnallisen sadealuekartan sekä voimassa olevat varoitukset. SÄÄPLUS-osioista löytyvät säätilastot 20 eri havaintoasemalta sekä kartta-animaatiot lämpötiloista, pilvialueista, kasvukauden lämpösummasta, hallaennusteesta, sadesummasta ja lumen syvyydestä.

Tutustu sääpalveluun >

Ystävää etsimässä
Ystävää etsimässä

Ystävää etsimässä -kirjeenvaihtopalvelussa voit etsiä ystävää, seurustelukumppania, kirjeenvaihtokaveria, seuraa kalaretkille tai metsään tai kenties ulkomaanmatkoille. Ystävää etsimässä -tekstiviestipalvelun kautta voit jättää ilmoituksen joko painetussa lehdessä tai verkkopalvelussa julkaistavaksi.

Tutustu palveluun >

Näköislehdet
Näköislehdet

Näköislehti on painetun lehden sähköinen versio, jota voit lukea verkkosivustolla. Myös lehden liitteiden eli Kantrin, Suomalaisen Maaseudun ja Viikonvaihteen sähköiset versiot löytyvät verkosta.

Mobiililaitteissa tarvitset näköislehden lukemiseksi erillisen sovelluksen. Voit ladata sen maksuttomasti Android-laitteille Google Playsta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Windows-laitteille sovellusta ei valitettavasti ole ladattavissa.

Viimeisimmät kuusi lehteä ovat luettavissa verkossa. Näköislehdet sisältävät samat tekstit, kuvat ja ilmoitukset kuin painetuissa lehdissä, mutta sähköisissä versioissa juttujen ulkoasua on hieman yksinkertaistettu.

Tutustu näköislehteen >

Näköislehtien arkistot
Näköislehtien arkistot

MT:n näköislehtien juttuarkistosta löytyvät lehtien artikkelit vuodesta 1990 lähtien. Kantrin näköislehtien arkistosta ovat lehdet aivan ensimmäisestä numerosta 2007 alkaen.

Tutustu näköislehtien arkistoon >

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja olet aina ajan tasalla maaseudun parhaimmista uutisista.

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Asiakaspalvelu auttaa, kun haluat esimerkiksi:

  • Ilmoittaa jakeluhäiriöstä
  • Kysyä laskutuksesta

Ota yhteyttä

Voit myös soittaa asiakaspalveluun

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse numerossa 020 413 2277 (arkisin klo 8–21).

Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Ohjeita

Lue tästä, miten rekisteröidyt Viesti-tilin käyttäjäksi.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset -kohdasta löydät yleisimmät sisältöjen tilaamiseen, Viesti-tiliin kirjautumiseen ja palveluiden käyttöön liittyviä vastauksia.

Lue lisää