Ohjeet

Käyttäjätunnukset

Painetun Maaseudun Tulevaisuuden (MT) kestotilaajana tai MT:n digitilaajana saat lukuoikeuden kaikkiin MT.FI:ssä oleviin sisältöihin (mm. uutissisällöt, sääpalvelun SÄÄPLUS-osiot, näköislehdet ja niiden arkistot). Lisäksi voit tehdä muutoksia yhteystietoihisi sekä tilauksiisi liittyviin asioihin Viesti-tilillä.

Digipalvelujen käyttöä varten tarvitset käyttäjätunnukset.

Jos olet myös Koneviestin tai Aarre-lehden tilaaja, voit käyttää samoja tunnuksia Koneviestin ja Aarre-lehden sähköisissä palveluissa.

Käyttäjätunnusten aktivointi

1. Siirry käyttäjätunnusten aktivointisivulle.

2. Anna asiakasnumerosi ja postinumerosi. Klikkaa Jatka-painiketta.

3. Täydennä omat tietosi ja määrittele haluamasi salasana. Muista hyväksyä myös käyttöehdot. Klikkaa Aktivoi tunnus-painiketta.

4. Saat vahvistuksen käyttäjätunnusten aktivoinnista. Klikkaamalla Jatka-painiketta voit siirtyä Viesti-tilille. Voit myös halutessasi sulkea vahvistussivun.

Käyttäjätunnuksesi ovat siis sähköpostiosoitteesi ja itse määrittelemäsi salasana. Niillä voit jatkossa kirjautua verkkosivustolla, näköislehteen sekä Viesti-tilille.

Tilauksen lopettaminen

Jos päätät lopettaa tilauksesi, ilmoita siitä asiakaspalveluun puhelimitse 020 413 2277 (arkisin klo 8–21). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %). Voit ilmoittaa tilauksesi päättämisestä asiakaspalveluun myös yhteydenottolomakkeella. Muistathan täyttää lomakkeelle nimesi, tilausnumerosi (löydät sen painetun lehden ylälaidasta ennen nimeäsi ja osoitettasi) sekä täydelliset osoitetietosi.

Lahjatilaus

Maaseudun Tulevaisuus on oiva lahjaidea ympäröivää maailmaa seuraavalle ja uutta näkökulmaa kaipaavalle. Kun tilaat Maaseudun Tulevaisuuden lahjaksi tulosta lahjakortti tilauksen saajalle annettavaksi.