Ohjeet

Käyttäjätunnukset Viesti-tiliin

Viesti-tilin käyttäjätunnukset ovat avaimesi sekä sisältöihin että omien tietojen hallintaan. Painetun Maaseudun Tulevaisuuden (MT) kestotilaajana tai MT:n sähköisten palveluiden tilaajana saat lukuoikeuden kaikkiin MT:fi:ssä oleviin sisältöihin (mm. uutissisällöt, sääpalvelun SÄÄPLUS-osiot, näköislehdet ja niiden arkistot). Lisäksi voit tehdä muutoksia yhteystietoihisi sekä tilauksiisi liittyviin asioihin Omat tiedot -osiossa. Osa sisällöistä sekä omien tietojen hallinta vaativat kirjautumisen. Voit esimerkiksi tehdä väliaikaisen tai pysyvän muutoksen lehden jakeluosoitteeseen.

Huom!
Jos olet myös Koneviestin tai Aarre-lehden tilaaja, voit käyttää samoja tunnuksia Koneviestin ja Aarre-lehden sähköisissä palveluissa.

Tunnusten rekisteröinti Viesti-tiliin

Rekisteröityminen tarkoittaa sähköpostiosoitteen ja salasanan hankkimista Viesti-tiliin, jotta saat tunnukset Maaseudun Tulevaisuuden maksulliseen verkkosisältöön. Rekisteröityminen Maaseudun Tulevaisuuden Viesti-tilille on maksutonta. Rekisteröityminen voidaan kuitenkin tehdä tilauksen tekemisen yhteydessä, jolloin tilaus on maksullinen. Ilmaiseksi rekisteröitynyt käyttäjä voi tehdä muutoksia paperilehden tilaukseensa, jos hänellä on sellainen. Sähköisten palveluiden rajaton käyttö edellyttää maksullista tilausta.


Tunnuksilla kirjautuminen

Kirjautuminen tarkoittaa aiemmin hankitun sähköpostiosoitteen ja salasanan kirjoittamista verkkopalveluun niin, että verkkopalvelu tunnistaa käyttäjän.

Tilauksen katkaiseminen

Jos päätät lopettaa tilauksesi, ilmoita siitä tilaajapalveluun puhelimitse 020 413 2277 (arkisin klo 8–21). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %). Voit ilmoittaa tilauksesi päättämisestä tilaajapalveluun myös yhteydenottolomakkeella. Muistathan täyttää lomakkeelle nimesi, tilausnumerosi (löydät sen painetun lehden ylälaidasta ennen nimeäsi ja osoitettasi) sekä täydelliset osoitetietosi.

Lahjatilaus

Maaseudun Tulevaisuus on oiva lahjaidea ympäröivää maailmaa seuraavalle ja uutta näkökulmaa kaipaavalle. Kun tilaat Maaseudun Tulevaisuuden lahjaksi tulosta lahjakortti tilauksen saajalle annettavaksi.