Ohjeita

Käyttäjätunnukset

Painetun Maaseudun Tulevaisuuden (MT) kestotilaajana tai MT:n sähköisten palveluiden tilaajana sinulla on lukuoikeus kaikkiin maaseuduntulevaisuus.fi:ssä oleviin sisältöihin (mm. uutissisällöt, sääpalvelun SÄÄPLUS-osiot, näköislehdet ja niiden arkistot). Lisäksi voit tehdä muutoksia yhteystietoihisi sekä tilauksiisi liittyviin asioihin Omat tiedot-osiossa.

Sisältöjen lukeminen ja omien tietojen hallinnointi vaativat kirjautumisen palveluun, jota varten tarvitset tilaajan käyttäjätunnukset.

Samoilla tunnuksilla Koneviestiin ja Aarteeseen

Jos olet MT:n ohella myös Koneviestin tai Aarre-lehden tilaaja, pääset kirjautumaan samoilla tilaajatunnuksilla käyttöoikeuksiesi puitteissa näidenkin lehtien sähköisiin palveluihin. Voimassa olevat tilauksesi voit tarkistaa Omat tiedot-osiosta. Jos tilaustiedoissasi on puutteita, ole hyvä ja ota yhteyttä tilaajapalveluun, jotta voimme yhdistää kaikkien julkaisujemme tilaukset saman tunnuksen alle.

Tunnusten rekisteröinti

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla käyttäjätunnuksena toimii tilausnumero ja salasanana postinumero. Löydät tilausnumeron sinulle tulleessa painetussa lehdessä näkyvien osoitetietojen yhteydestä. Jos tilauksesi sisältää ainoastaan sähköisiä palveluja, olet saanut ensimmäisellä kirjautumiskerralla tarvittavan tilausnumeron sähköpostiisi tilauksen tekemisen yhteydessä. Näiden tietojen antamisen jälkeen sinut ohjataan luomaan uudet tunnukset. Ne muodostuvat käyttäjätunnuksesta, joka on sähköpostiosoitteesi sekä salasanasta, jonka voit määritellä itse.

Tunnusten aktivointi

Uudet tunnukset luotuasi saat sähköpostitse aktivointiviestin, jossa olevaa linkkiä klikkaamalla saat tunnukset käyttöösi. Jos et saa aktivointiviestiä, voit tilata uuden aktivointiviestin kirjautumissivulla olevan linkin kautta.

Uudet tunnukset luotuasi saat sähköpostitse aktivointiviestin, jossa olevaa linkkiä klikkaamalla saat tunnukset käyttöösi. Jos et saa aktivointiviestiä, voit tilata uuden aktivointiviestin kirjautumissivulla olevan linkin kautta.

Tilaajapalvelu auttaa ongelmatilanteissa

Kaikissa ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä tilaajapalveluun joko yhteydenottolomakkeella tai soittamalla numeroon 020 413 2277 (arkisin klo 8.00-21.00). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Osoitteenmuutos tai jakelun keskeytys

Painetun MT:n tilaajana voit tarvittaessa tehdä väliaikaisen tai pysyvän muutoksen lehden jakeluosoitteeseen tai jakelunkeskeytyksen. Voit olla yhteydessä tilaajapalveluun joko yhteydenottolomakkeella tai soittamalla numeroon 020 413 2277 (arkisin klo 8.00-21.00). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Häiriöt jakelussa

Painetun MT:n jakeluun liittyvistä häiriöistä voit ilmoittaa tilaajapalveluun yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse numeroon 020 413 2277 (arkisin klo 8.00-21.00). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Laskutusasiat

Laskutukseen liittyvistä asioista voit lähettää viestin tilaajapalveluun yhteydenottolomakkeella tai soittaa numeroon 020 413 2277 (arkisin klo 8.00-21.00). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Tilauksen päättäminen

Voit ilmoittaa tilauksesi päättämisestä tilaajapalveluun yhteydenottolomakkeella. Muistathan täyttää lomakkeelle nimesi, tilausnumerosi (löydät sen painetun lehden ylälaidasta ennen nimeäsi ja osoitettasi) sekä täydelliset osoitetietosi. Voit päättää tilauksesi myös soittamalla numeroon 020 413 2277 (arkisin klo 8.00-21.00). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Lahjatilaus

Jos tilaat Maaseudun Tulevaisuuden lahjaksi, niin voit halutessasi tulostaa lahjakortin tilauksen saajalle annettavaksi.