Tuotteet ja palvelut

Maaseudun Tulevaisuus (MT)

Painettu MT on kolme kertaa viikossa ilmestyvä, maaseudun elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin keskittyvä erikoissanomalehti. Se kertoo tuoreeltaan myös politiikan ja talouden uutiset taustoineen. Lehden kerran kuussa ilmestyviä liitteitä ovat maaseudun elämästä, ihmisistä ja ilmiöistä rennolla otteella kertova Kantri sekä Suomalainen Maaseutu, joka on suosittu vaihtokoneiden osto- ja myyntipaikka. Lisäksi perjantaisin painetun lehden välistä löytyy Viikonvaihde-liitelehti.

Vuonna 1916 perustettu MT on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Sen palveluksessa työskentelee yhteensä noin 70 henkilöä. Toimitus, markkinointi sekä asiakaspalvelu toimivat Helsingissä, minkä lisäksi eri puolilla maata työskentelee joukko vakinaisia toimittajia ja Brysselissä kirjeenvaihtaja. Suomalaisen Maaseudun toimitus ja markkinointi sijaitsevat Ylivieskassa.

Tutustu MT:n tilausvaihtoehtoihin

Kestotilaajan edut vuonna 2018

Painetun lehden kestotilaajana saat lehden liitteineen kotiisi kannettuna, eikä tilauksen uusimisesta tarvitse huolehtia, sillä kestotilaus on voimassa niin kauan kuin itse ilmoitat haluavasi lopettaa sen. Jos haluat lopettaa tilauksesi, ilmoita siitä tilaajapalveluun mieluiten ennen uuden jakson alkamista.

Kestotilaajan etuja ovat:

 • edullisempi tilaushinta kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen normaalihinta
 • lukuoikeus kaikkiin maaseuduntulevaisuus.fi:ssä oleviin toimituksellisiin sisältöihin
 • sääpalvelun SÄÄPLUS-osiot
 • Maaseudun Tulevaisuuden ja Kantrin näköislehtien lukuoikeus
 • Maaseudun Tulevaisuuden ja Kantrin juttuarkiston lukuoikeus
 • automaattinen osallistuminen lukijakilpailuun.

maaseuduntulevaisuus.fi

Kaikki sivuston sisällöt ja suurin osa sivustolla olevista palveluista ovat käytettävissä tietokoneilla, tableteilla sekä uusimmilla älypuhelinmalleilla. Osa sivuston sisällöistä (esim. pääkirjoitukset, osa sääpalvelusta) on luettavissa aina ilman kirjautumista. Pääset lukemaan ja jakamaan juttuja myös sosiaalisen median (esim. Facebook, Twitter) kautta.

Sähköiset palvelut

Sääpalvelu

MT:n sääpalvelun avoimessa osiossa saat kattavan ennusteen oman paikkakuntasi säästä, valtakunnallisen sadealuekartan sekä voimassa olevat varoitukset. Lisäksi SÄÄPLUS-osioista löytyvät säätilastot 20 eri havaintoasemalta sekä kartta-animaatiot lämpötiloista, pilvialueista, kasvukauden lämpösummasta, hallaennusteesta, sadesummasta ja lumen syvyydestä. Sääpalvelun tuottaa Ilmatieteen laitos.

Tutustu sääpalveluun

Ystävää etsimässä

Ystävää etsimässä-palvelussa voit etsiä ystävää, seurustelukumppania, kirjeenvaihtokaveria, seuraa kalaretkille tai metsään tai kenties ulkomaanmatkoille. Ystävää etsimässä-tekstiviestipalvelun kautta voit jättää ilmoituksen joko painetussa MT:ssa tai verkkopalvelussa julkaistavaksi.

Tutustu Ystävää etsimässä-palveluun

Näköislehdet

Näköislehti on tutun painetun MT:n sähköinen versio, jota voit lukea verkkosivustolla. Myös lehden liitteiden eli Kantrin, Suomalaisen Maaseudun ja Viikonvaihteen sähköiset versiot löytyvät verkosta.

Näköislehtiä voit lukea tietokoneen selaimella. Mobiililaitteissa tarvitset näköislehden lukemiseksi erikseen ladattavan sovelluksen. Voit ladata sovelluksen Android-laitteille Google Playsta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Sovellusten lataaminen on maksutonta. Windows-laitteille sovellusta ei valitettavasti ole ladattavissa.

Viimeisimmät kuusi lehteä ovat luettavissa verkossa. Näköislehdet sisältävät samat tekstit, kuvat ja ilmoitukset kuin paperilehdissä, mutta sähköisissä versioissa juttujen ulkoasua on hieman yksinkertaistettu.

Tutustu näköislehteen

Näköislehtien arkistot

MT:n näköislehtien arkistosta löytyvät lehdet vuodesta 1990 lähtien. Kantrin näköislehtien arkistosta ovat lehdet aivan ensimmäisestä numerosta, marraskuusta 2007 alkaen.

Tutustu näköislehtien arkistoon

Lukijakilpailut

Suurarvonta 2018

Viestilehdet Oy järjestää vuosittain suurarvonnan, jonka palkintona vuonna 2018 on Hyundai Kona 4WD 1.6 T-GDI Style-henkilöauto, arvo n. 35 000€.

Hyundai Kona 4WD 1.6 T-GDI Style-henkilöauto, arvo n. 35 000,00 €

Suurarvonnan säännöt

Viestilehdet Oy järjestää Suurarvonnan, jonka palkintona on Hyundai KONA 4WD 1.6 T-GDI Style-henkilöauto, arvo noin 35 000 €. (sis. autovero + toimituskulut 600 € + talvirengaspaketti 2300 €).

Palkinnon kuva, ilmoitetut varusteet ja tarkka hinta perustuvat materiaalin tuotantohetkellä saatavana oleviin tietoihin. Viestilehdet Oy valitsee Hyundai KONA -palkintoauton arvontahetken tuotevalikoimasta. Kuvan auto erikoisvarustein.

Arvonta suoritetaan 11.12.2018 ja siihen osallistuvat kaikki arvontahetkellä voimassaolevien Viestilehdet Oy:n lehtitilausten maksajat sekä kaikki 30.11.2018 mennessä saapuneet arvontaan oikeuttavat vastaukset. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Voittajaan otetaan yhteys henkilökohtaisesti. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan tulos julkaisemissaan lehdissä ja sähköisissä tuotteissa. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Arvontojen voittajia

 • 11.12.2017 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 35 000 euron arvoinen Hyundai IONIQ hybrid DCT Style -henkilöauto. Auton voitti ARVO KOTILA Björkbodasta.
 • 12.12.2016 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 43 000 euron arvoinen Hyundai Tucson 4WD 1.6 T-GDI 6MT Style -henkilöauto. Auton voitti LEENA REKOLA Eurasta.
 • 14.12.2015 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 37 000 euron arvoinen Hyundai i40 Wagon 1,7 CRDi 100 kW 6AT Comfort Plus –henkilöauto. Auton voitti VILJO PALM Hartolasta.
 • 15.12.2014 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 39 000 euron arvoinen Hyundai ix35 4WD 2,0 CRDi –henkilöauto. Voittajalle on ilmoitettu voitosta ja auto on luovutettu hänelle tammikuussa 2015.
 • 16.12.2013 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 38 000 euron arvoinen Hyundai i30 Wagon -henkilöauto. Auton voitti PENTTI PAAKKALA Hyvinkäältä.
 • 17.12.2012 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 34 000 euron arvoinen Hyundai i40 Wagon -henkilöauto. Auton voitti VESA NISSINEN Rautalammilta.
 • 15.12.2011 arvotun Suurarvonnan palkintona oli noin 34 000 euron arvoinen Hyundai ix35 aWD -nelivetomaasturi. Sen voittivat RAUNO JA TIINA VALTANEN Loimaalta.

Onnea voittajille!