Tuotteet ja palvelut

Yli 100 vuotta maaseudun asialla

Vuonna 1916 perustettu Maaseudun Tulevaisuus on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Palveluksessamme on yhteensä noin 70 henkilöä. Toimitus, markkinointi sekä asiakaspalvelu sijaitsevat Helsingissä. Eri puolilla maata työskentelee joukko vakinaisia toimittajia ja Brysselissä meillä on oma kirjeenvaihtaja. Suomalaisen Maaseudun toimitus ja markkinointi toimivat Ylivieskassa.

Tutustu MT:n tilausvaihtoehtoihin >

Maaseudun Tulevaisuus (MT)
Maaseudun Tulevaisuus (MT)

Painettu Maaseudun Tulevaisuus on maa- ja metsätalouden elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin keskittyvä erikoissanomalehti. Sitä voisi luonnehtia vaikkapa maaseudun Kauppalehdeksi. MT:sta luet tuoreeltaan myös politiikan ja talouden uutiset taustoineen.

Viikonvaihde
Viikonvaihde

Perjantain lehden välissä jaettava Viikonvaihde sisältää juttuja maaseudusta ja sen ihmisistä, ruuasta, käsitöistä, nikkaroinnista jne. Lisäksi mukana on päivittäiset tv- ja radio-ohjelmat koko viikolle.

MT Metsä
MT Metsä

MT Metsä on Maaseudun Tulevaisuuden ajankohtaislehti metsästä kiinnostuneille lukijoille. Lehti taustoittaa ja analysoi alan uutisia. Se sisältää myös käytännön vinkkejä ja ideoita metsänomistajalle. Lehden sivuilta löytyy lisäksi luettavaa metsästyksen harrastajille. MT Metsä ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa.

Kantri
Kantri

Kantri on kuukausittain ilmestyvä tuhti lukupaketti, jonka parissa lukija voi palkita itsensä hyvällä omalla hetkellä. Se kertoo tästä ajasta ja ihmisistä, maaseudun elämästä ja ilmiöistä.

Suomalainen maaseutu
Suomalainen Maaseutu

Suomalainen Maaseutu on niin ikään kerran kuukaudessa ilmestyvä teemaliite, joka on suosittu vaihtokoneiden osto- ja myyntipaikka.

MT.fi
MT.FI

MT.FI seuraa maailman tapahtumia päivittäin, joten saat uusimmat uutiset suoraan kännykkään, tabletille tai tietokoneelle missä ja milloin vain.

Maaseudun Tulevaisuus on erittäin aktiivinen somessa, joten voit seurata uutisointiamme ja sekä lukea että jakaa juttuja Facebookissa ja Twitterissä. Meillä on myös oma YouTube-kanava sekä Instagram-tili.

MT Sääpalvelu
MT Sääpalvelu

Ilmatieteen laitoksen tuottaman sääpalvelun avoimessa osiossa saat kattavan ennusteen oman paikkakuntasi säästä, valtakunnallisen sadealuekartan sekä voimassa olevat varoitukset. SÄÄPLUS-osioista löytyvät säätilastot 20 eri havaintoasemalta sekä kartta-animaatiot lämpötiloista, pilvialueista, kasvukauden lämpösummasta, hallaennusteesta, sadesummasta ja lumen syvyydestä.

Tutustu sääpalveluun >

Ystävää etsimässä
Ystävää etsimässä

Ystävää etsimässä -kirjeenvaihtopalvelussa voit etsiä ystävää, seurustelukumppania, kirjeenvaihtokaveria, seuraa kalaretkille tai metsään tai kenties ulkomaanmatkoille. Ystävää etsimässä -tekstiviestipalvelun kautta voit jättää ilmoituksen joko painetussa lehdessä tai verkkopalvelussa julkaistavaksi.

Tutustu palveluun >

Näköislehdet
Näköislehdet

Näköislehti on painetun lehden sähköinen versio, jota voit lukea verkkosivustolla. Myös lehden liitteiden (Viikonvaihde, Kantri, MT Metsä ja Suomalainen Maaseutu) sähköiset versiot löytyvät verkosta.

Mobiililaitteissa tarvitset näköislehden lukemiseksi erillisen sovelluksen. Voit ladata sen maksuttomasti Android-laitteille Google Playsta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Windows-laitteille sovellusta ei valitettavasti ole ladattavissa.

Viimeisimmät kuusi lehteä ovat luettavissa verkossa. Näköislehdet sisältävät samat tekstit, kuvat ja ilmoitukset kuin painetuissa lehdissä, mutta sähköisissä versioissa juttujen ulkoasua on hieman yksinkertaistettu.

Tutustu näköislehteen >