Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät yleisimmät sisältöjen tilaamiseen, Viesti-tiliin kirjautumiseen ja palveluiden käyttöön liittyvät kysymykset ja niiden vastaukset.”

Tilaaminen

Haluan tilata Maaseudun Tulevaisuuden, miten toimin?

Tutustu eri tilausvaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopivin. Tilauksen voit hoitaa kätevästi verkossa.

Miksi kannattaa valita kestotilaus?

Kestotilaus on helpoin tilaustapa. Se tulee pidemmällä aikavälillä normaalihintaista määräaikaista tilausta edullisemmaksi. Yhden lehden hinnaksi tulee vain muutama kymmenen senttiä. Kestotilaus on myös joustavampi, voit tehdä keskeytyksen, josta saat hyvityksen tilausjaksoosi, määräaikaisessa tilauksessa tätä etua ei ole. Kestotilaajana saat myös muita erilaisia rahanarvoisia etuja.

Mistä löydän Maaseudun Tulevaisuuden normaalin tilaushinnaston?

Normaalin tilaushinnaston saat asiakaspalvelustamme, puh. 020 413 2277 (arkisin klo 8–21). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Mistä löydän tilausehdot?

Tilausehdot löytyvät osoitteesta www.viestimedia.fi.

Mistä löydän tietoja tietosuojasta?

Tietoa tietosuojasta löytyy osoitteesta www.viestimedia.fi.

Miten tilaan lehden lahjaksi ystävälle?

Lehden tilaaminen lahjaksi onnistuu soittamalla asiakaspalveluun (klo 8-21 numerossa 020 413 2277). Kun tilaat Maaseudun Tulevaisuuden lahjaksi, voit tulostaa lahjakortin tilauksen saajalle annettavaksi.

Mistä löydän Maaseudun Tulevaisuuden tilaushinnaston?

Tilaushinnasto on nähtävissä sanomalehden sivuilta sekä verkko-osoitteessa mt.fi/tilaa.

Onko mahdollista tilata Maaseudun Tulevaisuus ulkomaille?

Maaseudun Tulevaisuuden voi tilata myös ulkomaille ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Jakelu tapahtuu useimmin postien välityksellä ja yleensä muutaman päivän viiveellä. Sähköisiä sisältöjä pääset lukemaan missä tahansa myös ulkomailla, jos sinulla on toimiva nettiyhteys. Ulkomaan tilauksiin tulee postimaksulisä, jonka suuruus riippuu kohdemaasta (EU-alueella tai EU-alueen ulkopuolella).

Lehti ei tullut Postin mukana, mitä teen?

Soita numeroon 020 413 2277 (arkisin klo 8–21). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %). Saat sieltä lisätietoja mistä viivästys johtuu ja tiedon, onko mahdollista toimittaa puutelehti vielä saman päivän aikana.

Voiko lehden keskeyttää tilapäisesti tai kääntää toiseen osoitteeseen?

Voit tehdä tilapäisen osoitteenmuutoksen esim. kesämökille. Voit myös keskeyttää paperilehden jakelun haluamaksesi ajaksi. Minimikeskeytysaika on 7 päivää, keskeytysajan hyvitämme sinulle siirtämällä seuraavan laskutusjakson alkua eteenpäin keskeytyspäivien määrällä. Voit tehdä tilaukseesi tilapäisen jakelunkeskeytyksen tai tilapäisen osoitteenmuutoksen Viesti-tilin kautta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja pyytää muutoksen lomakkeen kautta.

Saanko hyvityksen lehden keskeytyksestä?

Kestotilaajana sinulla on mahdollisuus saada hyvitystä lehden keskeytykseen. Hyvitettävän keskeytyksen minimiaika on 7 päivää ja maksimiaika 1 kuukautta. Hyvitys näkyy tilauslaskullasi pidentäen maksetun jakson aikaa keskeytyspäivien verran.

Olen tilannut tuttavalleni Maaseudun Tulevaisuuden lahjaksi. Kuinka kauan kestää, että lahjatilaus tulee voimaan?

Nopein tapa saada lahjatilaus voimaan on tilata lahjaksi sähköinen lehti, jolloin tilaus alkaa heti, kun lahjan saaja on aktivoinut tilauksen tunnukset. Paperilehden tilaus alkaa aikaisintaan kahden arkipäivän kuluttua asiakaspalvelun vastaanotettua tilauksen.

Kuinka nopeasti tilaukseen tehdyt muutokset tulevat voimaan?

Muutokset astuvat voimaan aikaisintaan kahden arkipäivän kuluessa asiakaspalvelun vastaanotettua muutostiedot.

Päivittyvätkö tietoni väestörekisterikeskuksesta?

Asiakkaiden osoitetietoja ei päivitetä väestörekisterikeskuksen tietojen perusteella, vaan jokaisen tulee huolehtia muutosten teosta itse. Viestimedia on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa sekä verkkopalvelujensa käyttäjien yksityisyyttä tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Onko mahdollista ostaa vanhoja lehtiä?

Kyllä, vanhoja lehtiä voi tiedustella asiakaspalvelusta lomakkeella.

Kannattaa muistaa, että pääsy sähköiseen arkistoon ja näköislehtiin kuuluu Maaseudun Tulevaisuuden sähköiset palvelut sisältäviin tilauksiin. Arkisto sisältää painetussa Maaseudun Tulevaisuudessa julkaistut jutut vuodesta 1990 alkaen.

Sähköiset palvelut

Millä laitteilla videoita voi katsoa?

Videot toimivat tietokoneella, tableteilla ja älypuhelimilla.

Millä kännyköillä MT.fi toimii?

MT.fi on laitteistoriippumaton palvelu. Se toimii periaatteessa millä tahansa älypuhelin- ja tablettimallilla, esimerkiksi iPhone- ja Android-puhelimilla. Todella vanhoissa puhelinmalleissa voi olla niin kehittymättömiä selaimia, etteivät kaikki ominaisuudet välttämättä toimi. Yleensä tällaisten mallien käyttäjillä ei ole myöskään verkkoyhteyttä puhelimessaan. Huomaa, että MT.fi on eri asia kuin paperilehden sivut sisältävä näköislehti. Näköislehdestä enemmän alempana.

Millä laitteilla sähköinen näköislehti toimii?

Paperilehden sivut sisältävä näköislehti toimii tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Pöytätietokoneilla, kannettavilla tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla näköislehteä voi käyttää tavallisella verkkoselaimella. Älypuhelimiin ja tabletteihin on saatavilla myös erikseen asennettava sovellus. Sovellus toimii iOS- (iPhone ja iPad) ja Android-laitteilla. Sovellus on asennettava älypuhelimeen tai tablettiin kyseisen laitteen sovelluskaupasta. Se löytyy sovelluskaupasta nimellä ”Maaseudun Tulevaisuus”.

Suositusselaimia ovat Mozilla Firefox ja Google Chrome. Internet Explorerilla näköislehteä ei voi lukea.

Maaseudun Tulevaisuuden uusin numero ilmestyy ladattavaksi iOS- ja Android-laitteisiin ilmestymispäivän aamuna klo 04:00.

Miksi näköislehteen ei pääse?

Näköislehti on tarkoitettu Maaseudun Tulevaisuuden sähköiset palvelut tilanneille käyttäjille. Käyttäjän tulee olla kirjautunut sisään Viesti-tilille ennen kuin hän voi avata näköislehden. Kirjautuminen tulee tehdä sillä laitteella, jolla käyttäjä yrittää päästä näköislehteen. Jos käyttäjä on esimerkiksi kirjautunut älypuhelimella, hän ei pääse lukemaan näköislehteä pöytäkoneella kirjautumatta ensin sillä.

Miten näköislehden saa asennettua tabletille tai älypuhelimelle?

Näköislehti on ensin asennettava laitteen omasta sovelluskaupasta (App Store tai Google Play). Se löytyy sovelluskaupoista hakusanalla ”Maaseudun Tulevaisuus”. IOS-laitteilla sovelluskauppa on nimeltään App Store ja Android-laitteilla Google Play-kauppa. Kun sovellus on asennettu, käyttäjän laitteeseen ilmestyy kuvake, jota painamalla hän pääsee näköislehteen.

Millä tunnuksella näköislehteen kirjaudutaan?

1. Näköislehteä pääsee lukemaan kirjautumalla Viesti-tilille. Sovellus kysyy sähköpostiosoitetta ja salasanaa, kun käyttäjä yrittää avata lehden ensimmäisen kerran.

2. Näköislehden asentamiseen voidaan tarvita laitteen sovelluskaupan käyttäjätunnus ja salasana. Sama tunnus ja salasana tarvitaan kaikkien muidenkin sovellusten asentamiseen. Käyttäjä on luonut tunnuksen ottaessaan laitteensa käyttöön. Viestimedia ei voi saada selville, mikä käyttäjän tunnus ja salasana sovelluskauppaan on.

Mitä eroa on rekisteröitymisellä ja kirjautumisella?

Rekisteröityminen tarkoittaa sähköpostiosoitteen ja salasanan hankkimista verkkopalveluun eli Viesti-tilin luomista. Kirjautuminen puolestaan tarkoittaa aiemmin hankitun sähköpostiosoitteen ja salasanan kirjoittamista verkkopalveluun niin, että verkkopalvelu tunnistaa käyttäjän.

Miksi näköislehteen tarvitsee kirjautua sisään?

Ilman sähköpostiosoitteen ja salasanan syöttämistä eli kirjautumista emme pysty tunnistamaan, onko käyttäjällä tilaus palveluihimme. Tilaajan tulee olla kirjautuneena palveluihimme, jotta hän voi käyttää niitä rajattomasti. Sähköpostiosoitteeseen ja salasanaan perustuva kirjautuminen on yleinen tapa tunnistaa käyttäjä kaikissa maailman merkittävissä verkkopalveluissa.

Miten voin kirjautua näköislehdestä ulos?

Kun käyttäjä on kirjautuneena sisään, sivun ylälaidassa näkyy linkki ”Kirjaudu ulos”. Jos käyttäjä käyttää henkilökohtaista laitettaan, hänellä ei ole syytä kirjautua koskaan ulos. Jos käyttäjä käyttää julkista tietokonetta, kannattaa Maaseudun Tulevaisuuden verkkopalveluiden käyttämisen jälkeen kirjautua ulos, koska muuten seuraava käyttäjä voi käyttää hänen tunnuksiaan.

Kauanko näköislehteen kirjautuminen on voimassa?

Jos käyttäjä ei kirjaudu itse ulos, hänen ei tarvitse kirjoittaa sähköpostiosoitettaan ja salasanaansa uudelleen. Kirjautuminen on laitekohtainen eli jos käyttäjällä on vaikkapa kännykkä ja tabletti, molemmilla täytyy kirjautua erikseen. Omalla laitteella kannattaa tallentaa sähköpostiosoite ja salasana selaimen muistiin.

Voiko samaa kirjautumistunnusta käyttää useassa paikassa?

Kyllä. Sama sähköpostiosoite toimii kotona, töissä ja mökillä sekä pöytäkoneessa, tabletilla ja älypuhelimella. Yksi tilaajatalous voi käyttää samaa sähköpostiosoitetta haluamissaan paikoissa. Käyttäjäehtojen mukaan tunnusta ei saa jakaa tilaajatalouden ulkopuolelle.

Olen unohtanut salasanani, mistä se löytyy?

Käyttäjä voi itse tilata uuden salasanan klikkaamalla MT.fi:n yläreunassa olevaa linkkiä ”Kirjaudu” ja sen jälkeen ”Kirjaudu sisään”. Aukeavalla sivulla on kohta ”Oletko unohtanut salasanasi?”. Käyttäjä kirjoittaa kenttään sähköpostiosoitteensa. Sähköpostiosoite täytyy kirjoittaa täsmälleen samassa muodossa, jonka käyttäjä on ilmoittanut rekisteröityessään palveluun. Käyttäjä saa sähköpostiinsa linkin mistä pääsee verkkosivulle, jossa asiakas antaa uuden salasanan.

Miten käyttäjän tietosuojasta on huolehdittu?

Käyttäjätunnusta vastaavat tilaustiedot säilytetään Viestimedian asiakastietojärjestelmässä. Viestimedia on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa sekä verkkopalvelujensa käyttäjien yksityisyyttä tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tietoa tietosuojasta löytyy osoitteesta www.viestimedia.fi.

Viesti-tili

Mikä on Viesti-tili?

Viesti-tili on henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi Viestimedia-konserniin kuuluvien sisältöpalveluiden käyttämiseksi. Luomalla oman Viesti-tilin luet ja hallinnoit verkossa tilauksiasi, kuten Maaseudun Tulevaisuutta, Aarretta sekä Koneviestiä sekä muita verkkopalveluita.

Mitä hyötyä on hankkia Viesti-tilin käyttäjätunnus?

Tarvitset tunnuksia, jos haluat tilata ja käyttää Maaseudun Tulevaisuuden tilaajille tarkoitettuja tuotteita (esim. näköislehti, verkon rajaton lukuoikeus, SääPLUS, arkisto, yms.). Tunnuksilla voit kätevästi hallita tilausasioitasi (esim. osoitteenmuutokset, yms.) verkkopalvelussa.

Onko Viesti-tilin käyttöönotto maksullista vai maksutonta?

Viesti-tilin käyttöönotto on maksutonta. Ensimmäinen rekisteröityminen ei edellytä tilauksen tekemistä. Viesti-tili on kuitenkin tarkoitettu yhteystietojesi ja tilausten hallinointiin.

MT:n sisältöjen rajaton käyttö edellyttää maksullista digisisällöt kattavaa tilausta. Digisisällöt kuuluvat kestotilaajan etuna myös kaikkiin MT:n kestotilauksiin.

Miten saan käyttäjätunnukset?

Ensimmäisellä kerralla kirjautuessasi käyttäjätunnus on asiakasnumerosi ja salasana on postinumerosi. Asiakasnumerosi on lehden osoitekentässä (käytetään ilman etunollia), laskulla tai voit tiedustella sitä asiakaspalvelusta. Jos olet tehnyt tilauksen netin kautta, olet luonut tunnukset jo tilausta tehdessäsi. Samoilla tunnuksilla pääset kirjautumaan sisään MT:n verkkosivuille.

Miksi käyttäjätunnusta varten tarvitaan sähköpostiosoite?

Sähköisten palvelujen käyttöönottoon ja käyttöön liittyvä viestintä hoidetaan sähköpostin välityksellä. Sähköpostiosoitteesi toimii myös käyttäjätunnuksena. Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja sillä hallinnoit tilauksiasi ja tietojasi Viesti-tilillä.

Miten kirjaudun sisään Viesti-tiliin?

Pääset kirjautumaan Viesti-tilille MT:n verkkosivujen oikeassa yläkulmassa olevasta kohdasta, jossa lukee Kirjaudu.

 1. Mikäli olet rekisteröitynyt jo aiemmin, täytä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi sekä klikkaa Kirjaudu.
 2. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt, klikkaa kohtaa Luo tunnukset ja täytä pyydetyt tiedot. Hyväksy vielä käyttöehdot ja klikkaa Luo tili. Sen jälkeen voit kirjautua sisään.
 3. Mikäli olet jo rekisteröitynyt ja sinulla on voimassa oleva tilaus, täytyy tunnukset vielä aktivoida, jotta voimassa oleva tilauksesi saadaan liitettyä tunnuksiisi. Valitse Luo tunnukset ja klikkaa kohtaa Oletko jo lehden tilaaja? Aktivoi käyttäjätunnuksesi täyttämällä asiakasnumerosi sekä postinumerosi. Sen jälkeen klikkaa Jatka.
 4. Mikäli olet unohtanut salasanasi, klikkaa Oletko unohtanut salasanasi? Lähetämme sähköpostiosoitteeseesi linkin, josta pääset luomaan uuden salasanan.
Miten hallinnoin omia tietojani Viesti-tilillä?

Pääset muuttamaan omia asiakastietojasi rekisteröityneenä käyttäjänä. Kirjaudu sisään Viesti-tilillesi ja mene sen jälkeen etusivulta Omat tiedot -osioon, siellä voit:

 1. vaihtaa salasanan, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteesi.
 2. tehdä muutoksia tilauksiin, kuten osoitteenmuutos, tilapäinen osoitteenmuutos (lomaosoite) tai tilauksen keskeytys.
 3. selailla ostohistoriaasi.

TILAAJALLE-sisällöt

Mitä ovat TILAAJALLE-sisällöt?

TILAAJALLE-tekstillä merkityt jutut ovat vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä. Niiden lukemista varten sinulla tulee olla voimassa oleva Maaseudun Tulevaisuuden digitilaus tai painetun lehden ja digisisältöjen yhdistelmätilaus. Pääset lukemaan TILAAJALLE-juttuja kirjautumalla verkkosivustolle käyttäjätunnuksillasi. TILAAJALLE-juttujen lisäksi vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä ovat Maaseudun Tulevaisuuden näköislehti sekä sääpalvelun osat, jotka on merkitty TILAAJALLE-tekstillä.

Kuinka paljon voin lukea ilmaiseksi?

Kalenteriviikon aikana voit lukea ilmaiseksi kolme Maaseudun Tulevaisuuden avointa juttua. Useamman kuin kolmen avoimen jutun lukeminen edellyttää, että sinulla on Maaseudun Tulevaisuuden voimassa oleva digi- tai yhdistelmätilaus sekä käyttäjätunnukset kirjautumista varten. TILAAJALLE-tekstillä merkittyjä juttuja ei voi lukea ilmaiseksi.

Onko TILAAJALLE-sisällöissä videosisältöjä?

Kyllä. Videot ovat osa juttujen sisältöjä samalla tavalla kuin tekstit, kuvat ja infografiikatkin. Jos TILAAJALLE-tekstillä merkityssä jutussa on video, sen katsominen edellyttää, että sinulla on Maaseudun Tulevaisuuden voimassa oleva digi- tai yhdistelmätilaus sekä käyttäjätunnukset kirjautumista varten.

Maksutavat ja maksaminen

Paperilasku

Paperilasku toimitetaan tilauksen alkamisen jälkeen maksajan ilmoittamaan osoitteeseen. Veloitamme paperilaskun lähettämisestä 1,90 euroa/lasku. Suosittelemme paperilaskun käyttäjille siirtymistä vaivattomaan e-laskuun.

E-lasku

E-lasku on sähköinen lasku, jonka saatte paperisen laskun sijasta suoraan verkkopankkiisi. E-lasku on pankkien kehittämä turvallinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskut sähköisesti. Se on helppo ottaa käyttöön:

 1. Tehkää e-laskusopimus omassa verkkopankissanne.
 2. Valitkaa laskuttajaluettelosta Viestimedia Oy ja laskutusaiheeksi tilauslasku.
 3. Syöttäkää tunnistetietona asiakasnumeronne. Löydätte asiakasnumeron esimerkiksi tilauslaskusta.
 4. Vastaanotettuamme pankilta tekemänne uudistetun valtuutuksen, lähetämme laskut jatkossa suoraan verkkopankkiinne. Tällöin tarkistakaa lasku ja hyväksykää maksu veloitettavaksi tililtänne. Voitte myös asettaa laskun automaattimaksamiseen, jolloin lasku veloitetaan automaattisesti tililtänne eräpäivänä.
 5. E-laskun käyttöönotto on mahdollista kaikissa suomalaisissa verkkopankeissa.
Suoramaksu

Suoramaksu sopii tilaajalle, joka ei käytä verkkopankkia. Suoramaksusopimus tehdään oman pankin kanssa, viimeisimmän laskun viitenumeroa käyttäen tunnistetietona/yksilöintitietona. Sen jälkeen tarkistat ainoastaan saamasi laskun oikeellisuuden ja pankkisi huolehtii laskun maksamisesta automaattisesti eräpäivänä antamasi toimeksiannon mukaisesti.

Verkko- ja luottokorttimaksu

Voit maksaa verkkopalvelussa Viesti-tilin kautta tekemäsi tilauksen joko kertamaksulla tai toistuvalla korttimaksulla. Toistuvassa korttimaksussa ensimmäinen veloitus tapahtuu ostohetkellä. Voit maksaa tilauksesi korttisi debit- tai credit-toiminnolla. Veloitamme korttiasi uuden tilausjakson alussa. Jos veloitus jostain syystä epäonnistuu, saat sähköpostiviestin jossa pyydämme sinua tarkistamaan korttitietosi. Voit tarkastella tilaustietoja ja ostohistoriaasi omalla Viesti-tililläsi.

Maksoin laskun vahingossa kahteen kertaan. Mitä liikamaksulleni tapahtuu?

Liikamaksu kohdistetaan automaattisesti vähentämään seuraavan kestotilausjakson laskua. Jos haluat, että raha palautetaan tilillesi ilmoita tilinumerosi asiakaspalveluun. Välttääksesi virheelliset maksusuoritukset, suositeltava vaihtoehto olisi ottaa käyttöön kätevä e-lasku. Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi.

Yritysasiakkaan verkkolasku

Mikäli yrityksellänne on valmius vastaanottaa verkkolaskuja ja haluatte myös tilauslaskut sähköisenä

Toimi seuraavasti:

 1. Ilmoita verkkolaskuosoitteesi ja operaattorisi asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu(at)viestimedia.fi tai puhelimitse 020 413 2277
 2. Muutos astuu voimaan seuraavasta laskusta.
Miten lehtitilauksen voi maksaa?

Tilatessasi lehden verkkosivulta, voit maksaa tilauksen paperilaskulla, verkkopankissa tai luottokortilla.

Voinko saada tilauslaskun e-laskuna?

Saat e-laskun käyttöösi tekemällä e-laskusopimuksen verkkopankissasi. Kun olemme vastaanottaneet pankiltasi ilmoituksen sopimuksesta, lähetämme laskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi. Sinun tarvitsee vain tarkastaa lasku ja hyväksyä maksu veloitettavaksi tililtäsi.

Onko mahdollista maksaa lasku useammassa erässä?

Maaseudun Tulevaisuus tarjoaa vaihtoehtoisia laskutusjaksoja, joista voit valita sopivimman. Esim. kestotilauksen saa 1, 2, 3, 4, ja 6 erässä. Luottokortilla tilauksen voi maksaa myös kuukauden välein. Vuosikertahinta yhdessä erässä on edullisin vaihtoehto. Voit halutessasi muuttaa laskutusvälejä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Unohdin maksaa laskuni eräpäivänä, mitä tapahtuu?

Saat ensin maksuhuomautuksen. Jos maksuhuomautus jää maksamatta, lehden jakelu keskeytetään. Maksamalla huomautuslaskun, tilaus jatkuu normaalisti.

Voinko saada lisää maksuaikaa laskulle?

Voit keskustella eräpäivän siirrosta ja maksusuunnitelmista asiakaspalvelumme kanssa. Ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai lomakkeella sopiaksesi asiasta.

Asiakasedut

Mitä etuja saan Maaseudun Tulevaisuuden kestotilaajana?

Kestotilaajana saat lukuisia rahanarvoisia etuja vuoden mittaan. Ensinnäkin saat edullisemman tilaushinnan kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen normaalihinta on. Kestotilaajana sinulla on lukuoikeus kaikkiin MT.fi:ssä oleviin toimituksellisiin sisältöihin sekä sääpalvelun SÄÄPLUS-osioon. Saat lukuoikeudet myös Maaseudun Tulevaisuuden ja Kantrin näköislehtiin sekä juttuarkistoihin. Kestotilaajana voit keskeyttää tilauksen loman ajaksi veloituksetta ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun tai tehdä keskeytyksen sähköisesti Viesti-tilisi kautta. Lomakeskeytyksen ajan sähköisen lukuoikeus säilyy käytössäsi. Lisäksi osallistut automaattisesti vuosittaisiin lukijakilpailuihin. Maksamalla vuoden tilauksen 1 erässä, tilaushinta on edullisempi kuin useassa erässä.

Alennukset

Olen opiskelija, saanko alennusta?

Opiskelijatilaus on tarkoitettu jo omilleen muuttaneille tai opiskelija-asunnossa asuville opiskelijoille. Opiskelijat saavat määräaikaisen tilauksen puoleen hintaan. Opiskelijan tulee tilausta tehdessään ilmoittaa oppilaitoksen nimi ja opiskeluaika. Tee opiskelijatilaus