Erä

Eräohjelmassa hiivitään metsäkaurispukin perässä ja kuullaan kalastusopas Juha Happosen vinkit – "Jo satasella saa hyvä mökkiluotaimen"

Jos lohikeitto maistuu, kannattaa ottaa MT-Jahtikuksan resepti talteen.

Metsäkaurispukkien metsästyksen sai aloittaa 16. toukokuuta ja metsästyskausi jatkuu 15. kesäkuuta asti. Eräohjelmassa pääset hiipimään pukkien perässä Raaseporiin Jahtikuksan Panu Hiidenmiehen matkassa.

MT-Jahtikuksan 14. jaksossa myös kalastetaan, kalastusopas Juha Happosen kanssa. Hän on käynyt asiakkaiden kanssa kalassa jo 30 vuotta.

Hän kannustaa hankkimaan kaikuluotaimen, se tuo uuden ulottuvuuden kalastukseen. "Jo satasella saa hyvän mökkiluotaimen."

Ruuaksi eräohjelmassa valmistetaan lohikettoa. Ravintola Backaksen ja Kuninkaan Erän Lauri Kaivoluoto sanoo, että lohikeitto on tärkeä ja tuttu ruoka monelle.

"Ja jokaisella on se oma reseptinsä, jonka mukaan ruuan valmistaa. Minä valmistan keittoa sellaisella periaatteella, että mitä yksinkertaisempaa sitä parempaa tulee."

Lue lisää

"Ei syödä aina filettä, vaan valmistetaan peuran vähempiarvoisista ruhonosista muutakin kuin jauhelihaa" – kannustaa kokki Matti Liipo eräohjelmassa

Lähde eräohjelman matkassa talviseen huurremetsojahtiin – jaksossa Metso-leirin nuoret istuvat peurakytiksellä Säkylässä

Eräaiheinen televisiosarja MT Jahtikuksa nyt katsottavissa verkkosivun kautta – lähde mukaan jänis- ja peurajahtiin

Kerro katsotko uutta MT-Jahtikuksa televisiosarjaa television vai verkon kautta, entä mitkä aiheet sinua erityisesti kiinnostavat?