Löydä ehdokkaasi: MT:n vaalikoneessa koko maan kuntavaaliehdokkaat
Erä

Katso miten koiria treenataan villisioilla Ruotsissa – eräohjelmassa valmistetaan myös "väärällä tavalla" hirvipaistista rosvopaisti

Pirilän Riistamiehillä on Salon Kiskossa riistapeltoja 16 hehtaaria. Pekka Mäki metsästysseurasta kertoo monta hyvää vinkkiä riistapeltoihin, riistanhoitoon ja riistanruokintaan liittyen.
MT-Jahtikuksa
Ruotsissa Roslagens Jakt & Vilt -nimisessä paikassa pääsee treenaamaan metsästyskoiria villisioilla, hirvillä ja jopa karhulla.

Eräohjelmassa vieraillaan Ruotsissa Almungessa. Roslagens Jakt & Vilt -nimisessä paikassa pääsee treenaamaan metsästyskoiria villisioilla, hirvillä ja jopa karhulla.

Jahtikuksan Panu Hiidenmies kävi kokeilemassa miten hänen viiriäiskoiransa Rilla toimii villisikojen kanssa.

Jokaisella on oma ja se ainoa oikea tapansa tehdä rosvopaistia. Tehdään me sillä väärällä tavalla, toteaa Ravintola Backaksen ja Kuninkaan Erän Lauri Kaivoluoto hyväntuulisena.

Katso Kaivoluodon vinkit, miten hän valmistaa hirvipaistista rosvopaistin MT-Jahtikuksan jaksossa.

Pirilän Riistamiehillä on Salon Kiskossa riistapeltoja 16 hehtaaria. Pekka Mäki metsästysseurasta kertoo monta hyvää vinkkiä riistapeltoihin, riistanhoitoon ja riistanruokintaan liittyen.

"Jos jokainen metsästäjä tekisi jotain riistan hyväksi, vaikutus olisi jo melkoinen", Mäki pohtii.

Ajokoirien ajokausi on ohi, mutta johtava ajokoiramies Kari Kuparinen ei lepää laakereillaan, vaan lähtee hauen pyyntiin. Lähde samaan veneeseen Hiidenmiehen ja Kuparisen kanssa.

Jakso esitettiin ensimmäisen kerran tämän vuoden toukokuussa. MT-Jahtikuksan jaksoja tuotettiin yhteensä 16 ja löydät ne MT.fi/erä.

Lue lisää

Katso eräohjelmasta vinkit klassisen alkuruuan tartarin valmistukseen valkohäntäpeuran sisäpaistista ja vieraile Kainuussa Korpinaisten jänisjahdissa

"Miltä fasaani näyttää?" – katso eräohjelmasta miten norjalaisten kanakoiraharrastajien ensimmäinen peltokanalintujahti sujuu

Katso vinkit herkullisen kyyhkyaterian valmistukseen – folion sisään lihoja ei pidä kietoa paistamisen jälkeen

Virittäydy hirvieläinten vahtimismetsästystunnelmaan ja katso eräohjelmasta miten sujuu valkohäntäpeurajahti Alastarolla