Erä

Video: Eräopas Janne Kummala näyttää, miksi hyvään paikkaan hakeutuminen on majavajahdissa niin tärkeää

Kummala tarjoaa perinteistä, henkilökohtaisiin erä- ja luontotaitoihin perustuvaa eränkäyntiä sekä opastusta monipuoliseen luonnon käyttöön.

Pudasjärveläinen Janne Kummala elää luonnon lähellä monella tapaa. Hän tekee työkseen muun muassa eräopastusta, mutta sitäkin hän haluaa tehdä vain kohtuudella, jotta harmonia säilyisi.

Hän tarjoaa perinteistä, henkilökohtaisiin erä- ja luontotaitoihin perustuvaa eränkäyntiä sekä opastusta monipuoliseen luonnon käyttöön. Ja videointi on tullut mukaan metsästykseen myös.

Tällä videolla näemme keväthangilla hiihtelyä majavajahtiin. Kummala kertoo ja näyttää käytännössä, että on tärkeää hankkiutua niin hyvään paikkaan, että saa tehtyä turvallisen laukauksen.

Lue lisää

Video: Nyt oli tuuria matkassa – Janne Suvanto osui kuin osuikin pahasti puun takana olleeseen teereen

Video: 12-vuotiaalle Atte Saariselle metsästyksessä saalis ei ole tärkeintä – "Parasta tässä on, että saa olla luonnossa"

Video: Jahtipäällikkö Patrik Lindfors kertoo, mitä erityistä on villisian metsästyksessä, jos se tehdään kyttäysmenetelmällä

Video: Aki Kosusen evästauon alku sai erikoisen käänteen, kun metsäkoneen valokeilaan käveli ihka oikea susi – "Kai se uteliaisuuttaan tuli paikalle"