Katso miten sujuu metsäkaurispukin perässä hiipiminen – eräohjelman jaksossa kalastusopas vinkkaa, että jo satasella saa hyvän mökkiluotaimen
Eräohjelmassa valmistetaan lohikeittoa periaatteella mitä yksinkertaisempaa sitä parempaa.
Ravintola Backaksen ja Kuninkaan Erän Lauri Kaivoluoto valmistaa lohikeiton.
Metsäkaurispukkien kevätmetsästyksen saa aloittaa 16. toukokuuta ja metsästyskausi jatkui 15. kesäkuuta asti. Eräohjelmassa pääset hiipimään viime keväissiä tunnelmissa pukkien perässä Raaseporissa Jahtikuksan Panu Hiidenmiehen matkassa.
MT-Jahtikuksan jaksossa myös kalastetaan, kalastusopas Juha Happosen kanssa. Hän on käynyt asiakkaiden kanssa kalassa jo 30 vuotta.
Happonen kannustaa hankkimaan kaikuluotaimen, se tuo uuden ulottuvuuden kalastukseen. "Jo satasella saa hyvän mökkiluotaimen."
Ruuaksi eräohjelmassa valmistetaan lohikettoa. Ravintola Backaksen ja Kuninkaan Erän Lauri Kaivoluoto sanoo, että lohikeitto on tärkeä ja tuttu ruoka monelle.
"Ja jokaisella on se oma reseptinsä, jonka mukaan ruuan valmistaa. Minä valmistan keittoa sellaisella periaatteella, että mitä yksinkertaisempaa sitä parempaa tulee."
Jakso esitettiin ensimmäisen kerran tämän vuoden toukokuussa. MT-Jahtikuksan jaksoja tuotettiin yhteensä 16 ja löydät ne MT.fi/erä.
Metsäkaurispukkien kevätmetsästyksen saa aloittaa 16. toukokuuta ja metsästyskausi jatkui 15. kesäkuuta asti. Eräohjelmassa pääset hiipimään viime keväissiä tunnelmissa pukkien perässä Raaseporissa Jahtikuksan Panu Hiidenmiehen matkassa.
MT-Jahtikuksan jaksossa myös kalastetaan, kalastusopas Juha Happosen kanssa. Hän on käynyt asiakkaiden kanssa kalassa jo 30 vuotta.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut 3/3 ilmaista artikkelia viikossa.
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.