Erä

Video: Joni Kinnusen kettujahti meni ikävällä tavalla pieleen, kun panos räjähti aseen sisällä

Tapahtuiko nyt se kuuluisa vinosyöttö kriittisellä hetkellä?

Lumijokinen Joni Kinnunen oli passissa avoimella pellolla, kun näköpiiriin jolkotteli kettu. Se kääntää suuntaansa Kinnuselle edullisesti. Hänellä oli sellaiset paukut pyssyssä, joilla voi ampua vähän kauempaakin. Joten kun etäisyyttä oli noin 80 metriä, hän päätti koettaa.

Kaksi kutia aiheutti vain lisää vauhtia kettuun. Kolmatta varten oli parempi holli, kettu melkein pysähtyy kääntyessään, mutta haulikkopa ei ollut syöttänyt sitä kolmatta patruunaa piippuun. Tapahtuiko nyt se kuuluisa vinosyöttö kriittisellä hetkellä?

Alkaa ankara ja kiireellinen patruunan poisto risulla rassaamalla. No siinä vaiheessa kun panos irtoaa, on kettu jo kaukana.

"Nyt äkkiä hylsy pois sieltä, lähe, lähe", ähkyy Kinnunen.

Pian mies tekee ikävän havainnon. Panos on nimittäin hajonnut liitoksistaan.

"Sehän on ”räjähtäny” ihan auki tuolta, eihän nuin saa", tuohtunut Kinnunen puhkuu.

GPS näyttää, että kettu jatkaa matkaansa ilmeisen hyvinvoivana.

Lue lisää

Video: 12-vuotiaalle Atte Saariselle metsästyksessä saalis ei ole tärkeintä – "Parasta tässä on, että saa olla luonnossa"

Video: Jahtipäällikkö Patrik Lindfors kertoo, mitä erityistä on villisian metsästyksessä, jos se tehdään kyttäysmenetelmällä

Video: Aki Kosusen evästauon alku sai erikoisen käänteen, kun metsäkoneen valokeilaan käveli ihka oikea susi – "Kai se uteliaisuuttaan tuli paikalle"

Dramaattinen susijahti Tohmajärvellä: Poikkeusluvalla metsästetty susi haavoittui, poliisi määräsi suurriistavirka-avun etsimään ja lopettamaan suden – aamulla lupa määrättiin täytäntöönpanokieltoon