Erä

Video: Nyt oli tuuria matkassa – Janne Suvanto osui kuin osuikin pahasti puun takana olleeseen teereen

Onnea oli osuman lisäksi myös linnun etsinnässä.

Janne Suvanto Limingasta jakaa kanssamme onnekkaan metsästyskokemuksen.

"Kaverin kanssa menemme useasti yhdessä metsälle. Minä haulikolla ensin ja kaveri tulee koiralla perässä. Kävi hyvä tuuri. Teeri lähti oikealta puolelta. En olisi muuten huomannut, mutta se alkoi kotkottamaan lentäessä", Suvanto kertoo.

Sitten Suvanto lähti etsimään lintua. Koska käytössä oli uusi ase, piti varmistinta etsiä kolme kertaa. Hyvällä tuurilla toinen laukaisu osui.

Tuuri oli kohdallaan, sillä kuvan perusteella lintu on pahasti puun takana kun kuti lähtee. Suvanto näki linnun, koska silmä on eri kohdassa kuin kamera.

Toisen kerran oli onnea kun lintu löytyi puun alta. Ei pidä luovuttaa etsinnässä.

"Sieltä kaatuneen puun alta rapinaa kuulu ja siellähän se teeri löyty", Suvanto iloitsee.

Lue lisää

Video: Kettujahdista tuli Joni Kinnuselle hikistä hommaa – "Kettu meni sellaiseen luolastoon, jossa oli paljon isoja kiviä"

Video: Helsinkiläinen Jouko Rytkönen pilkkii kauniissa kulttuurimaisemassa keskellä pääkaupunkia – "Tamminiemen läheisyys tuottaa värinää rintakehään ja sydämen kohdalle"

Video: Raumalaisen Rami Saarisen koira näyttää, miten saalis kuljetetaan mallikelpoisesti metsästä

Video: Pitkän linjan suomenajokoiramies Rami Saarinen kertoo, millä periaatteilla hän on saanut koirankasvatuksessa aikaan hyviä tuloksia – yksi asia auttaa jokaista koiranomistajaa