Erä

Video: Vantaalainen Jukka Räsänen jakaa yksinkertaisen mutta herkullisen riekkoreseptinsä – "Silloin riekko on parhaimmillaan"

Resepti kunnioittaa linnun omaa makua.

Vantaalainen Jukka Räsänen oli raaseporilaisen Marcus Lundenin kanssa perinteisellä linturetkellä Savukoskella.

Odotukset olivat korkealla hyvien kolmiolaskennan tulosten johdosta, mutta lintuja ei ainakaan Savukoskella ollut normaalia enempää. Pudotuksia tuli melkein joka päivä seisovien koirien ansioista.

Räsänen jakaa videolla vinkkinsä siihen, miten riekosta saa maukasta ruokaa. Resepti on hyvin yksinkertainen.

"Pannulla voissa paistettuna, keskeltä jätetään raakaksi, silloin riekko on parhaimmillaan, linnun omaa makua kunnioittaen", hän kertoo.

Lue lisää

Video: Anssi Taskinen löysi kanoottiretkellään sateenkaaren päästä jotain kiiltävää – "Se oli meidän reissun aarre tällä kertaa"

Video: Mikael Lehtonen pitää kirjaa Muurikkalassa kaadetuista villisioista – "Jotain pitää puuhata"

Video: Muuramelainen Jukka Kontio teki makuualustasta retkeilykäyttöön soveltuvan haudutusastian

Video: Kalaopas Ville Alatalo paljastaa asian, jonka moni perhokalastaja tekee kalastaessaan väärin ja kertoo, miten asian voi korjata – "Voimaa tämä laji ei tarvitse sitten yhtään"