Perjantain 3.12. lehden jakelussa on häiriöitä. Näköislehti ja verkkosisällöt ovat toistaiseksi vapaasti luettavissa.
Erä

Video: Aleksi Kormilaisen jahtiporukan saunareissu ei mennyt aivan nappiin, vaikka kokemus olikin mieleenpainuva – "Aika laihaksi löylyt jäi"

Porukka oli päättänyt saunoa jahtimaan reunalla.

Aleksi Kormilainen Joensuusta halusi mahdollisuuden ottaa jahtilöylyt heti ensimmäisen kyyhkyaloituksensa päätteeksi, siinä jahtimaan reunalla saman tien.

"Meillä on ollut kyyhkyjahti sellainen perinteinen jahtikauden aloitus. Ajattelimme, että illalla kun on laitettu ruokaa ja muutakin touhuttu, olisi mukava käydä saunassa ihan äärellään", Kormilainen kertoo.

"Mietittiin, millainen teltta olisi helppo ja edullinen rakentaa reissun päällä. Youtubesta löysimme videon, jossa oli yksinkertainen telttasauna. Lähdimme siitä sitten saunaa rakentamaan, soveltaen kylläkin."

Jahtiporukan saunakehikko oli kovin heiluvainen, eikä homma tainnut mennä aivan kuin siinä kuuluisassa Strömsössä. Operaatio oli kuitenkin mieleenpainuva kokemus. Ehkä ensi kerralla löylykin onnistuu paremmin.

"Aika laihaksi löylyt siinä jäi, mutta kokemuksena erinomainen", Kormilainen myöntää.

Lue lisää

Video: Perttu Haanpään kalastus saattaa näyttää jonkun silmään välineurheilulta – "Ajattelen, että ei kannata laskee kustannuksia"

Video: Lumisella kelillä maastopyöräily kasvattaa suosiotaan – "Pääsee vähän haastamaan itseään ja näkemään hienoa luontoa"

Video: Kimmo Kuuva kertoo parhaan keinon saada villisika saaliiksi – "Ensin tulee yksi possu, ja pienen hetken jälkeen pölähtää lauma"

Video: Matti Jäppinen on suuri Inarijärven ystävä – "Siinä on hyviä kalapaikkoja vieressä"