Erä

Jämsän Seutu: Susi yritti päästä koiranpennun tarhaan Jämsässä – omistaja kohtasi suden reilun metrin päästä

Susi oli ehtinyt kaivaa maata noin ämpärillisen verran.
Markku Vuorikari
Kuvan susi ei liity tapaukseen.

Susi yritti päästä alle viisikuisen koiranpennun koiratarhaan Jämsässä, Keski-Suomessa. Asiasta kertoo Jämsän Seutu.

Jämsäläinen Mika Paananen kertoo Jämsän Seudun jutussa, että hän havahtui vanhemman koiransa ulvontaan lauantaina illalla. Niinpä hän päätti lähteä katsomaan, miksi koira ulvoo.

Kun Paananen pääsi muutaman kymmenen metrin päässä kotitalostaan sijaitsevalle koiratarhalle, hän näki, että täysikasvuinen susi kaivoi tietään koiranpennun luo tarhaan. Pentu haukkui sudelle verkkoaidan toiselta puolelta.

Paananen kohtasi suden reilun metrin päästä. Susi oli ehtinyt kaivaa hänen arvionsa mukaan maata noin ämpärillisen verran.

Petoyhdyshenkilö on yrittänyt yhdessä koiran omistajan kanssa etsiä suden jälkiä, mutta niitä ei ole löytynyt. Mika Paananen on kuitenkin varma, että kyseessä todella oli susi.

Jämsän Seutu: Susi kaivoi tietänsä koiran luo tarhaan Alhojärvellä – Omistaja ehti onneksi hätiin: "Kohtasimme toisemme reilun metrin päästä"

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Susihankkeen suunnittelijat aloittivat työnsä – EU-rahaa ei suunnata ainoastaan tutkimuksen kehittämiseen, vaan myös konkreettisiin toimiin

Moni meppi kielteinen susien määrän kasvusta: "Lapset joutuvat näkemään kotieläimensä kärsivän suden hyökkäyksen jälkeen"

Polvijärvellä kaadettiin torstaina riistakeskuksen poikkeusluvalla naarassusi – ampumiseen päädyttiin karkottamisen tuloksettomuuden takia