Lehti: Mies etsi apua ilvesjahdissa vahingoittuneelle koiralleen – eläinlääkäriasema kieltäytyi hoitamasta ja käski painua Norjaan - Erä - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Erä

Lehti: Mies etsi apua ilvesjahdissa vahingoittuneelle koiralleen – eläinlääkäriasema kieltäytyi hoitamasta ja käski painua Norjaan

Ikävän kokemuksen jälkeen koira pääsi hoitoon toiselle eläinlääkäriasemalle.
Petteri Kivimäki
Eläinlääkäriasemalla ei pidetty siitä, että norjalaismies metsästi ilveksiä.

Ruotsalaislehti Jaktjournalen kertoo norjalaisen ilvestä metsästäneen miehen kokemasta ikävästä kohtelusta. Keskiviikkona norjalainen Johan Kvernland etsi Pohjois-Ruotsissa apua ilvesjahdissa vahingoittuneelle koiralleen. Koira oli saanut verta vuotavia haavoja kehonsa etupuolelle sekä päähän.

Ilvesjahdissa olleen ystävänsä kanssa Kvernland suuntasi lähimmälle eläinklinikalle Slussforsiiin. Tuolla eläinklinikalla mies todisti erikoista tapahtumaa sen jälkeen, kun englantia puhunut mies kysyi norjalaismieheltä, millä asialla tämä oli.

Kun Kvernland kertoi toiselle miehelle asian todellisen laidan, eläinlääkäriasemalla ollut mies kehotti lehden mukaan häntä häipymään ja etsimään eläinlääkärin Norjasta. Sitten eläinklinikalla työskentelevä mies paiskasi oven kiinni.

Eläinklinikkaa pyörittävä Annette Kriller kertoo Jaktjournalenille, että eläinklinikka oli tuolloin suljettu. Oven oli Kvernlandille avannut Krillerin mies. Mies oli Krillerin mukaan todennut, että klinikka on suljettu. Lisäksi hän oli myös kommentoinut, mitä mieltä hän on ilveksen metsästyksestä.

Jaktjournalenille puhuneen Krillerin mukaan oven avannut mies ei työskentele klinikalla.

Ikävän kokemuksen jälkeen Kvernland vei koiransa hoitoon 150 kilometrin päähän norjalaiselle eläinlääkärille.

Jaktjournalen: Lodjursjägare sökte veterinär – möttes av ”fuck off”

Lue lisää

Metsien kasvu hiipui Ruotsissa – "Hakkuumahdollisuudet ovat lyhyellä aikavälillä kaventuneet – ellei hyväksytä kokonaispuumäärän vähentymistä"

Koronakuolemat ovat laskussa Ruotsissa – kansanterveysviranomaiset pitävät virusta yhä uhkana

Ruotsin peli johti paitsioon

Suomalaismies on kuollut sukellusonnettomuudessa Lofooteilla Norjassa