Erä

Katso MT Metsäilta: Arvokkaiden lintuvesien arvo romahti, mitä metsästäjät ja lintuharrastajat voivat tehdä tilanteen kohentamiseksi?

Harri Hölttä, Heidi Krüger ja Ere Grenfors keskustelevat MT Metsäillassa vesilintujen elinympäristöjen kunnosta sekä metsästyksestä

Vaateliaiden kosteikkolintulajien ja metsästettävien sorsalintujen elinympäristöt kaipaavat kohennusta. Mitä töitä metsästäjät tekevät arvokkailla lintuvesillä ja kosteikoilla linnuston hyväksi, entä lintuharrastajat?

Saako kosteikolle luotua sellaiset pelisäännöt, että lintubongausta ja metsästystä voisi harrastaa samassa paikassa?

Muun muassa näistä aiheista ovat keskustelemassa MT Metsäillan lähetyksessä erätoimittaja Sari Penttisen vieraina Metsästäjäliiton luonnon- ja riistanhoitopäällikkö Ere Grenfors, Suomen luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja Harri Hölttä ja maa- ja metsätalousministeriön asiantuntija Heidi Krüger.

Ohjelma on katsottavissa mt.fi -verkkosivulla maanantaina 12.8. kello 18 alkaen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

EU:ssa valmisteilla lyijyn totaalikielto ammuksissa ja kalastusvälineissä – "Osasta metsästysaseita voi tulla käyttökelvottomia"

Metsähallituksen jatkuvan kasvatuksen mallialueille hyvä vastaanotto – ympäristöjärjestöjen mielestä valtion pitäisi vähentää avohakkuita välittömästi

Katso video: Oppiiko vanha koira uusia temppuja? Se testataan rusakkojahdissa