Video: Teemu Silvoselle metsästys on osa elämäntyyliä: "Ei välttämättä jaksa kymmentä tuntia istua, jos saalis on ainut mikä on mielessä" - Erä - Maaseudun Tulevaisuus
Erä

Video: Teemu Silvoselle metsästys on osa elämäntyyliä: "Ei välttämättä jaksa kymmentä tuntia istua, jos saalis on ainut mikä on mielessä"

Saaliista riemuitaan ja se laitetaan juhla-ateriaksi.

Teemu Silvoselle metsästys on osa elämäntyyliä. Silvosen YouTube-kanavalla valmistaudutaan jahtiin ja huolletaan varusteita. Saaliista riemuitaan ja se laitetaan juhla-ateriaksi. Ennen ruokaa kerrataan vielä tapahtumat, jotka johtivat lopputulokseen.

Tällä kertaa Silvonen lähtee kyyhkyjahtiin. Vaikka lento ei ole kummoista, metsästys tarjoaa myös rauhoittumista, ja aika kuluu kuin siivillä.

"Ei välttämättä jaksa kymmentä tuntia istua, jos saalis on ainut mikä on mielessä", hän kommentoi Jahtikuksan videolla.

Lue lisää

Video: Ruovetinen metsästysseura ylläpitää talkoilla koko kylän erä- ja luontokeskusta – "Mehän järjestämme tänne tarvittaessa cateringin"

Video: Kuusankoskelainen Tarmo Lehtinen päätti yhdistää kaksi harrastustaan – näin sai alkunsa Erämiehen matkassa –tubekanava

Video: Etelä-Afrikan Suomen suurlähettiläs kokeili ensimmäistä kertaa haulikkoammuntaa –"Olin aivan innoissani"

Video: Nilsiäläinen kaveriporukka on ottanut tavaksi käydä Virossa hanhijahdissa – "Kyllä ne tämmöiselle savonpojalle ovat mieleenpainuvia reissuja"