Metsästyksenjohtajalla ei mennyt Ylistarossa aivan putkeen: Puhalsi kahden promillen lukemat, jätti aseensa suojaamatta - Erä - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Erä

Metsästyksenjohtajalla ei mennyt Ylistarossa aivan putkeen: Puhalsi kahden promillen lukemat, jätti aseensa suojaamatta

Miehen teosta saattaa myöhemmin seurata metsästyskielto.
Lari Lievonen
Tapahtumasta on kirjattu rikosilmoitukset törkeästä rattijuopumuksesta, metsästysrikkomuksesta ja ampuma-aselain rikkomisesta.

Pohjanmaan poliisi kertoo viikonloppuna kohdanneensa Ylistarossa metsästyksenjohtajan, jonka toiminnasta löytyi melko runsaasti huomautettavaa.

Lauantaina aamupäivällä hiukan ennen kymmentä poliisi tavoitti Ylistarossa paikkakuntalaisen viiden ja kuudenkympin välillä olevan hirvenmetsästysporukan metsästyksenjohtajan, joka puhalsi poliisin alkometriin kahden promillen lukemat. Lisäksi miehellä oli autossaan kivääri, jossa ei ollut suojusta.

Tapahtumasta on kirjattu rikosilmoitukset törkeästä rattijuopumuksesta, metsästysrikkomuksesta ja ampuma-aselain rikkomisesta.

Poliisi kertoo, että tekojen välittöminä seuraamuksina rikoksista olivat majoitus poliisin tiloissa Seinäjoella sekä se, että poliisi otti miehellä olleet aseet haltuunsa.

On myös mahdollista, että metsästyksenjohtajan teosta seuraa myöhemmin metsästyskielto.

Lue lisää

Ulkomailla ei aina ymmärretä Sibeliusta – Silloin kapellimestari Santtu-Matias Rouvali saa selittää, että säveltäjänero oli myös masentunut alkoholisti

Lukijalta: Miksi hirvien kaatolupia ei myönnetä huomattavasti enemmän? Eräs kansanedustaja kertoi minulle syyn selkokielellä

Runsas hirvikanta on moniongelmainen

Ministeriön päivitettävä valkoposkihanhistrategia