Video: Näin sujuu villisikajahti Pohjois-Afrikassa – suomalaisilla paljon opittavaa - Erä - Maaseudun Tulevaisuus
Erä

Video: Näin sujuu villisikajahti Pohjois-Afrikassa – suomalaisilla paljon opittavaa

Tunisiassa arvostetaan myös hyvää ruokaa, eikä jahdissa ole koskaan niin kiire, että lounas jäisi väliin.

Jahtikuksa tutustui villisikajahtiin Tunisiassa, Pohjois-Afrikassa. Videolla näet, miten jahti sujui.

Tunisian villisiat ovat oma rotunsa, vaikka maahan on tuotu villisikoja Euroopastakin. Ajojahdissa avainasemassa ovat koirat ja ajomiehet. Haasteita jahtiin tuovat vaativat maastot ja vauhdilla etenevät villisiat.

Tunisiassa sikajahdissa käytetään vain haulikon täyteistä. Suomalaisille jahdissa on paljon muutakin hyvää oppia tarjolla, kuin vain täyteisammunta, mikäli kotimaan villisikakanta jatkaa kasvuaan. Tunisiassa arvostetaan myös hyvää ruokaa, eikä jahdissa ole koskaan niin kiire, että lounas jäisi väliin.

Lue lisää

Katso eräohjelmasta vinkit klassisen alkuruuan tartarin valmistukseen valkohäntäpeuran sisäpaistista ja vieraile Kainuussa Korpinaisten jänisjahdissa

Video: Taru Naapurin kennelin treeneissä on tiukan ammattimainen meno – "Maltillinen passikoira on hiljainen ja tarkkaavainen"

Video: Ida Appelgrenin haukkukisa ei mennyt aivan putkeen, kun hänen nuorella koirallaan oli enemmän intoa kuin taitoa – "Lintu varmasti oli puussa, mutta me ei kuultu sen lähtöä"

"Miltä fasaani näyttää?" – katso eräohjelmasta miten norjalaisten kanakoiraharrastajien ensimmäinen peltokanalintujahti sujuu