MMM myönsi rahaa valtakunnalliseen ampumaratojen ympäristölupahankkeeseen – useita ratoja on jo ehditty sulkea vaikeutuneen lupaprosessin takia - Erä - Maaseudun Tulevaisuus
Erä

MMM myönsi rahaa valtakunnalliseen ampumaratojen ympäristölupahankkeeseen – useita ratoja on jo ehditty sulkea vaikeutuneen lupaprosessin takia

Pahimmillaan lupaprosessit ovat kestäneet lähes 20 vuotta ja kokonaiskustannukset ovat olleet kohtuuttomia, kuvailee Ampumaurheiluliiton ympäristö- ja olosuhdepäällikkö.
Jussi Partanen
Ampumaradoilla ampuvat sekä harrastajat että ammatissaan ampumataitoa tarvitsevat.

Kolmen tulevan vuoden aikana aiotaan vajaalle kolmannekselle maamme ampumaradoista laatia ympäristölupahakemukset. Kyse on viiden järjestön yhteisestä valtakunnallisesta ampumaratojen ympäristölupahankkeesta, jota maa- ja metsätalousministeriö rahoittaa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Kansalaisaloite valkoposkihanhien metsästyksen sallimiseksi ylitti 50 000 allekirjoituksen rajapyykin tänään

Video: Ruovetinen metsästysseura ylläpitää talkoilla koko kylän erä- ja luontokeskusta – "Mehän järjestämme tänne tarvittaessa cateringin"

Ylenpalttinen valkohäntäpeurakanta koettelee maanomistajan kärsivällisyyttä – "Osa viljelijöistä on sitä mieltä, että ampukaa kaikki monttuun"

Kaurispukeille katettiin pitopöytä – makean ja suolaisen yhdistelmä on vastustamaton