Erä

Uusi metsästysvuosi alkoi Mynämäessä houkuttelupyynnillä – saaliiksi saatiin variksia ja pienpetoja

Houkuttelupyyntiä pääsivät harjoittelemaan Metso-leirillä 18–29-vuotiaat.
Pasi Leino
Mynämäen MetsästysMetso-leirillä leiriohjelmaan kuului haaskakyttäystä, varis- ja naakkajahtia sekä pintapyyntiä pystykorvaisilla koirilla. Myös houkuttelupillien käyttöä opeteltiin. Lyhytkarvainen saksanseisoja Jade oli apuna varisjahdissa.

Raumalainen Vera Huttunen aloitti uuden metsästysvuoden perehtymällä houkuttelumetsästykseen kokeneempien metsästäjien opissa Metsästys­Metso-leirillä Mynämäessä viime viikonloppuna.

Leiriohjelmaan kuului haaskakyttäystä, varis- ja naakkajahtia sekä pintapyyntiä pystykorvaisilla koirilla. Myös houkuttelupillien käyttöä opeteltiin.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Metsästys sai ikävän käänteen Kannuksessa: Osuman saanut karhu hyökkäsi metsästäjän kimppuun – seurauksena vakavat vammat

Viranomaisten valvonnan saldo Pohjois-Karjalassa: 550 tarkastettua metsästäjää, kolme metsästysrikkomusta, yksi ampuma-aserikos, ei yhtään rattijuoppoa

Akat ampumaan -tapahtuma tarjosi hauleja, hemmottelua ja hyvää ruokaa: "Me lähdettiin viettämään äiti-tytär -päivää"