Erä

Riistavahinkorekisteriin on kuluvan metsästysvuoden aikana merkitty tieto kuudesta suden vahingoittamasta tai tappamasta koirasta

Vahinkoilmoitus tehdään kunnan maaseutuelinkeinoviranomaiselle. Susihavainnoista ja susien aiheuttamista vahingoista kannattaa ilmoittaa viipymättä myös alueen petoyhdyshenkilölle.
Lari Lievonen
Erityisesti lumettomana aikana metsästäjien havainnot susista ja tiedon välittäminen muille koirametsästäjille ovat tärkeitä. Arkistokuva jätmlanninpystykorvasta.

Riistavahinkorekisteriin on kuluvan metsästysvuoden aikana, 1. elokuuta jälkeen, merkitty tieto kuudesta suden vahingoittamasta tai tappamasta koirasta, kerrotaan Suomen riistakeskuksesta.

Suurpetojen aiheuttamista eläinvahingoista tehdään vahinkoilmoitus kunnan maaseutuelinkeinoviranomaiselle. Susihavainnoista ja susien aiheuttamista vahingoista kannattaa ilmoittaa viipymättä myös alueen petoyhdyshenkilölle.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Aseluvan nettihaku lykkäytyi jo toista kertaa

Jahtipäällikkö rakentaa hirvijahdin – ”Kaatoprosentti on meillä yleensä puhdas sata"

Video: Olli Kuukasjärvi ja Arto Rajaniemi lähtivät uistelemaan Ruotsin Lappiin – tärkeintä ei ollut saalis, vaan upeat maisemat ja tunnelma