Erä

Nurmeksen ja Valtimon riistanhoitoyhdistykset näyttivät liitosmallia kunnille – uusi Ylä-Karjalan riistanhoitoyhdistys aloitti vuodenvaihteessa

Yhdistymiselle ei ollut taloudellista painetta, mutta muutos haluttiin tehdä ennen kuin siihen olisi ollut pakottava tarve. Väen väheneminen on vääjäämätöntä.
Lari Lievonen
"Metsästäjiä moititaan riitaisiksi, mutta niin vain saatiin tämä yhdistyminen aikaiseksi", naurahtavat Antti Nyman (vas.), Esa Kortelainen ja Terho Okkonen.

Nurmeksen ja Valtimon kunnat yhdistyivät vuodenvaihteessa. Samaan aikaan aloitti myös uusi Ylä-Karjalan riistanhoitoyhdistys.

"Riistanhoitoyhdistykset näyttivät yhdistymisen mallia kunnille. Jo ennen kuin kuntaliitoksesta oli päätetty, Nurmeksen ja Valtimon riistanhoitoyhdistykset olivat sopineet yhdistymisestä Ylä-Karjalan riistanhoitoyhdistykseksi", kertoo uuden yhdistyksen puheenjohtaja Esa Kortelainen.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää