Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Päivän ravit: JouluCup-karsinnat värittävät Vermon keskiviikkoiltaa - Calgary Games tekee odotetun comebackin radoille Solvallassa

Keskiviikkona ravataan maan pääradalla Vermossa. Ravitapahtuma sisältää peräti 11 lähtöä.
Keskiviikon odotetuin lähtö on Solvallan lähtö seitsemän. Siinä Calgary Games tekee paluun kaviourille. Björn Goop ohjastaa hevosella kilpaa ensimmäistä kertaa.
Keskiviikon odotetuin lähtö on Solvallan lähtö seitsemän. Siinä Calgary Games tekee paluun kaviourille. Björn Goop ohjastaa hevosella kilpaa ensimmäistä kertaa. Kuva: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Vermon keskiviikkoillan nostolähdöt ovat JouluCup-karsinnat lämminverisille, joita ajetaan yhteensä viisi kappaletta. Ensimmäinen niistä ajetaan jo ennen Toto65-pelin alkua lähtönä kolme. Finaali ajetaan Vermon Toto75-raveissa 31. joulukuuta.

Toto65-pelin avauskohde on pieni mutta laadukas pitkän matkan koitos lämminverisille. Syksyn St Leger -kakkonen Main Stage kohtaa Pirkkalan panssarivaunu Grainfield Aidenin.

Toto65-pelin toinen, kolmas ja viides kohde ovat JouluCup-karsintoja. Kolmannen karsinnan suosikki on Pekka Korven Arctic Crown, joka palailee tositoimiin yli kuukauden mittaiselta tauolta. Edellinen startti oli Kymenlaakso-ajon finaali, missä ori otti harmittavan laukan.

Neljäs Toto65-kohde on kylmäveristen Tammatähti-lähtö. Siinä iskevät yhteen muun muassa Superlauantaina voittanut Tutun Impi ja 20 metriä edempää starttaava kyvykäs mutta epävarma Varoitus.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Päätöskohteessa Chesnut Sala tähtää koko matkan johtoon lyhyen matkan ryhmäajossa.

Vermon ilta päättyy TalviCup-karsintaan. Markku Niemisen tallin Uptown Kemp on suosikki.

Vermon ravit alkavat kello 18. Toto65-peli starttaa kello 19.10.

Ruotsissa tapahtuu keskiviikkona. Illan pääpeli on Toto86, joka ratkaistaan Xpress-muodossa Solvallassa ja Jägersrossa. Katseet kiinnittyvät kuitenkin Solvallaan.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Toto86-pelin toisessa kohteessa Timo Nurmoksen supertähti Calgary Galmes tekee odotetun paluun tositoimiin yli vuoden mittaisen tauon jälkeen. Viisivuotias ei ole kokenut tappiota vielä yhdeksän kilpailun jälkeen.

Suomalaisittain riittää seurattavaa myös Toto86-pelin päätöskohteessa. Riina Rekilän silmäterä Vegas Wania ja Pekka Korven valmentama Dream Combo starttaavat kaksivuotislähdössä.

Toto86-peli alkaa kello 21.30.