Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ravivihje: Kuopio Stakes suoraan finaalina

Savo-ajossa kohtaavat parhaat oriit ja ruunat, kun yhtään kovista tammoista ei nähdä voltissa.
Nineeleven on hankalalta lähtöpaikaltakin yksi Stakesin suosikeista.
Nineeleven on hankalalta lähtöpaikaltakin yksi Stakesin suosikeista. Kuva: Terhi Piispa-Helisten

Vain 15 hevosta ilmoittautui mukaan Kuopio Stakes-kilpailuun, joten sääntöjen mukaan kisa ajetaan suoraan finaalina, ilman karsintoja. Nineeleven ja Magic Madonna joutuivat molemmat ikäville paikoille, mutta ne pystyvät silti kamppailemaan kisan muhkeasta 36 000 euron ykköspalkinnosta.

SHKL Cup-finaalin suosikiksi noussee Pekka Korven valmentama Cupido Combo. Se voitti Jokimaalla vakuuttavasti keulasta 12-vauhtisessa lopetuksessa. Vihjeessä ote-taan kantaa ja rastataan varmaksi takamatkalta lähtevä Luciano Bryne. Se on tehnyt urallaan vain hienoja esityksiä, vaikka viimeisissä kilpailuissa voitot ovat jääneet puuttumaan.

Huippulahjakkuus Corazon Combo on ollut lyömätön kaikille muillekin ikätovereille, eikä sen tasoista hevosta ole Kuopiossa vastassa. Huhtikuussa Vermossa Luciano Bryne kiri viimeiset 900 metriä 10-vauhtia, mutta Corazon Combo ja Tetric Wania jäivät silti edelle. Viimeksi ori jäi vaille kiritiloja hidas vauhtisessa kilpailussa.

Lumettaja on noussut elämänsä kuntoon ja toimii systeemin toisena tukipilarina. Suomen Cup-finaalissa ori jäi johtavan rinnalle ja kamppaili hienosti kakkoseksi. Co-relle ei ollut häpeä hävitä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”En tiedä mitä mörköjä hevonen näki sata metriä ennen maalia, mutta sillä oli jo pieni ote Coresta siinä vaiheessa. Se nosti korvat pystyyn ja keskittyminen vähän herpaantui. Vermossa voimia jäi varastoon ja Kuopioon lähdetään taistelemaan voitosta. Ukko-herra on kova vastustaja, mutta aika luottavaisena Kuopioon lähdetään”, jutteli Terho Rautiainen.

Savo-ajo on huikea suomenhevosten tasoitus, josta tällä kertaa tammat puuttuvat tyystin. Hallitseva kuningas Evartti pääsee matkaan niin sanotulta juoksuradalta, kun taas Vermossa hurmannut Stallone arvottiin takariviin. Parvelan Retu saa johtaa etuvolttia, mutta se tuskin pystyy puolustamaan alussa keulapaikkaa.

Veeran Poika jyräsi Vermossa lopun alle 20-vauhtia ja kilpailee hurjassa vireessä. Vixeli sortui laukkoihion Vermossa, mutta kunto edellyttää pärjäämistä.

Viikon Varma: Toto75-4 /3 Lumettaja. Suomen Cup-finaalissa väkivahva esitys johtavan rinnalta. Kiri viimeksi terävästi pussista päästyään. Keulasta liki voittoa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Viikon Väistö: Toto75-5 /4 Välkyn Tuisku. Hienossa kunnossa radoille palannut ori joutuu ikävältä paikalta liikkeelle. Juoksu voi mennä hankalaksi.

Viikon Idea: Toto75-7 / 5 Lake`s Action. Oulussa jäi voimia varastoon. Hevonen näytti todella hienolta.

Toto75-vihjeet

Lähtö 1: 9,8 (1,7)

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lähtö 2: 6,5,1,4 (2,3)

Lähtö3: 11 Luciano Bryne (3,1)

Lähtö 4: 3 Lumettaja (10,2)

Lähtö 5: 1,7,8,6,10 (4,3)

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lähtö 6: 8,11,2,3,4 (10,1)

Lähtö 7: 1,2,12,5,4,3 (9,6)

1 200 riviä x 0,05e = 60,00 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä