Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ravivihje: V.G.Voitto on Derbyn suuri suosikki ja Pro kova haastaja

Vihjerivin varmat löytyvät ensimmäisistä kohdelähdöistä.
Kuvan V.G. Voitto on Derbyn ennakkosuosikki. Vihjerivissä se varmistetaan Pro:lla.
Kuvan V.G. Voitto on Derbyn ennakkosuosikki. Vihjerivissä se varmistetaan Pro:lla. Kuva: Terhi Piispa-Helisten

Keskisuomalainen Derby -finaali huipentaa Killerin 75-kierroksen.. Seppo Suurosen silmäterä V.G. Voitto ei ole hävinnyt kesäkuun alun jälkeen, joten tulosrivistössä on kuusi peräkkäistä täysosumaa.

Mikkelissä ori voitti vaivatta Varsakunkku-finaalin ja Forssassa Ari Moilasella oli kunnia pokata oriin rattailla Pikkukunkku-titteli. Ilman epäonnea voittokulku jatkuu ja Moilanen nappaa jo kuudennen voittonsa ikäluokan tärkeimmästä kisasta.

Pro oli karsinnassa epäonninen ja sijoittui Franssonin jälkeen toiseksi. Hannu Hietasen valmennettava on kyvyiltään lähdön ehdotonta eliittiä, joten suosikin pitää onnistua pitääkseen haastajan takanaan. Koska systeemin varmat löytyvät jo avauskohteista, voi Hietasen ajokin nostaa kupongille potin nostajaksi.

Veijo Heiskasen tallin ylpeys Kurri Jari Boko on esiintynyt erittäin luotettavasti koko uransa ajan. Härmässä Global With Drawl jäi ohittamatta erittäin vahvasta kiristä huolimatta. Kaustisen Isla-ajossa ori oli täysin suvereeni ja jätti vastustajiaan kymmeniä metrejä. Pieneltä tauoltakin uskon orin jatkavan voittokulkuaan.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ikinuori Juhani Heikkinen on loihtinut Virin Varpun sellaiseen kuntoon, että koko matkan johto on todennäköinen. Tamma lähtee voltista lujaa ja keulasta se olisi vaikeasti voitettavissa.

Lähtöihinsä liian vähälle huomiolle voivat jäädä nykyisin takaakin mainiosti kirivä Rebel Rapid, tammalähdössä kirikierroksella vetäviä selkiä kärkkyvä Adanna ja pitkältä tauolta hienossa kunnossa palannut Sunrise Valkyria.

Viikon Varma

Toto75-1 Kurri Jari Boko. Ryminällä valtakunnan lämminveristen parhaimmistoon noussut 5-vuotias on ollut hienossa kunnos-sa koko kauden ajan. Täysi matka puoltaa ja tauoltakin vaikeasti kukistettavissa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Viikon Väistö

Toto75-6 Lakan Leija. Kuningatar-kilpailun kakkonen on hankalan tehtävän edessä, kun koko tammakatras pitäisi kiertää.

Viikon Idea

Toto75-3 Rebel Rapid. Takarivistä Popen takaa huippu nopea lähtijä voi saada hyvät asemat. Mikäli juoksuasetelmien haku kestää pitkään, pystyy ruuna kirimään aivan kärkeen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Toto75-vihjeet

Lähtö 1: 5 Kurri Jari Boko (3,8)

Lähtö 2: 6 Virin Varpu (16,12)

Lähtö 3: 3,6,5,9 (4,11)

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lähtö 4: 13,9,1,14,8 (4,7)

Lähtö 5: 3,1,8,10,11 (4,5)

Lähtö 6: 5,6,3,4,1 (12,2)

Lähtö 7: 3,4 (2,1)

1 000 riviä x 0,05e = 50 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä