Mainos: Back On Track

Back on Track – tutkittua hyvinvointia sinulle ja hevosellesi

Talvikolotusta, loukkaantuneita jäseniä, ikäkulumia tai rasitusvammoja? Back on Track® -tuotteet ovat lääkärin valvonnassa kehitetty, terveyttä edistävästä kankaasta valmistettuja vaatteita ja asusteita, jotka helpottavat kaiken ikäisten ja kokoisten aktiiviliikkujien menoa - sekä ennen kaikkea suorituksesta palautumista.
Vettähylkivä, lämmin <a href="https://backontrack.fi/collections/uutuus/products/obsidian-ulkoloimi" id="link-ddc3b8a9fe72834e76fc597feed3102a" target="_blank">Obsidian hoitava loimi kaulakappaleella</a>. Obsidian on äärimmäisen tyylikäs ja monikäyttöinen kaulakappaleellinen ulkoloimi, jonka anatominen istuvuus maksimoi hevosen liikkumisvapauden ja estää painetta sekä hankausta.
Vettähylkivä, lämmin Obsidian hoitava loimi kaulakappaleella. Obsidian on äärimmäisen tyylikäs ja monikäyttöinen kaulakappaleellinen ulkoloimi, jonka anatominen istuvuus maksimoi hevosen liikkumisvapauden ja estää painetta sekä hankausta.

Eläinlääkärien suosittelemia

Tuotteita suosittelee yhä useampi eläinlääkäri, sillä infrapunavaikutteisen mineraalikankaan teho on pystytty tieteellisin tutkimuksin todistamaan. Hevosen omistajat huomaavat positiiviset vaikutukset, joten infrapunavaikutteiset asusteet puetaan myös kotona itselle päälle.

Ruotsalaisen lääkärin pääomistuksessa oleva laatubrändi Back on Track® on kasvattanut myös maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkoston. Suomessa pääkallopaikka on Hämeenlinnassa, ja maassamme toimii kattava jälleenmyyjäverkosto ihmis-, koira- ja hevostuotteille sekä maahantuojan kotisivu ja verkkokauppa.

Verkkoloimi, tallisuojat, poolokauluri, selkätuki, sukat…

Suomen Back on Track®-toiminnoista vastaava Krista Virtanen on ilokseen huomannut hyvinvointia välittävien tuotteiden kysynnän lisääntyneen. ”Erityisesti hevosten lämpimät ja hoitavat sisäloimet ovat näin talvella olleet kysyttyjä. Kuten nettisivuiltamme huomaa, loimimallistomme onkin erittäin laaja: siitä löytyy sopivia sisäloimia tai uutuutena lämmin ulkoloimi kaulakappaleella”, hän kertoo ja lisää: ”Mikä parasta, kankaat myös heijastavat kehon omaa lämpöä infrapunamuodossa hyödyksi.”

Krista on saanut hyvää palautetta hevosten omistajilta. Erityisesti raviurheilussa hevoset ja taustajoukot ahkeroivat usein myös erittäin haastavissa sääolosuhteissa.

”Back on Track® -tuotteet ovat enemmän kuin vaatteet tai tuet. Ne hoitavat kehoa pitkäaaltoisen infrapunasäteilyn ansiosta syvältä, ikään kuin avaruuspeiton tavoin. Mineraalipartikkelit avaavat hyvin mm. hermopinteitä”, Krista kertoo.

<a href="https://backontrack.fi/collections/alusvaatteet/products/pitkat-alushousut-miehet" id="link-8b432317e9323089cc4283393658b7fc" target="_blank">Miesten pitkät alushousut</a> arkeen ja urheiluun Welltex®-tekniikalla. Alusasut on valmistettu puuvilla- ja polyesterisekoitteesta. Ne sopivat hyvin nivustaipeiden kipujen, lonkkakipujen sekä vedon aiheuttaman kivun, että eturauhasvaivojen hoitoon. Pitkät alushousut auttavat myös reisien, polvien ja pohkeiden kiputilojen hoidossa. Olemme saaneet hyviä tuloksia alushousujen vaikutuksista kipuihin, jotka ovat peräisin lantion pintalihaksesta. Miesten malli on joustoneuletta, joten alushousut sopivat hyvin erilaisille vartalotyypeille.
Miesten pitkät alushousut arkeen ja urheiluun Welltex®-tekniikalla. Alusasut on valmistettu puuvilla- ja polyesterisekoitteesta. Ne sopivat hyvin nivustaipeiden kipujen, lonkkakipujen sekä vedon aiheuttaman kivun, että eturauhasvaivojen hoitoon. Pitkät alushousut auttavat myös reisien, polvien ja pohkeiden kiputilojen hoidossa. Olemme saaneet hyviä tuloksia alushousujen vaikutuksista kipuihin, jotka ovat peräisin lantion pintalihaksesta. Miesten malli on joustoneuletta, joten alushousut sopivat hyvin erilaisille vartalotyypeille.

Olipa hevosesi tai sinä itse aktiiviurheilija tai harrastaja, Back on Track®- tuotteiden positiiviset vaikutukset hyödyttävät. ”Uutta tuotetta on hyvä alkuun käyttää muutamana päivänä viikossa tai 2-4 tuntia kerrallaan, jolloin vaikutukseen tottuu. Akuuttina, lääkehoitoa tukevana apuna tuotteita käytetään kuuriluontoisesti”, Krista opastaa.

Moni meistä taitaakin nyt tietää, mitä hevosellesi tai itselle hankkia pitkäaikaiseksi hoitotuotteeksi.

Eläinlääkärien suosittelemia Back on Track -loimia valmistetaan eri kokoisina shetlanninponeista isoihin hevosiin. Samasta kankaasta on saatavilla mm. suojat, selänlämmitin, silatyynyt ja riimut. Tuotteet auttavat tutkitusti lihaskipuihin, jumeihin, lämmön ylläpitämiseen, vammojen ennaltaehkäisemiseen sekä nopeuttavat lihas- ja nivelvammojen paranemista.

www.backontrack.fi

Krista Virtanen Back on Track maahantuonnista tutustui aikoinaan selkäreuma kuntoutuksessa Back on Track tuotteisiin.
Krista Virtanen Back on Track maahantuonnista tutustui aikoinaan selkäreuma kuntoutuksessa Back on Track tuotteisiin.
Mainos: Back On Track