Hevoset

Vermon raviradan yt-neuvottelut päättyivät – enintään viidelle potkut

Vermon yt-neuvottelut alkoivat tammikuussa.
Terhi Piispa-Helisten
Yt-neuvotteluiden tavoitteena oli Vermon raviradan mukaan keventää kustannusrakennetta ja valmistautua siihen, että raviratayhtiön saamat tuotot vähenevät lähivuosien aikana. Kuvituskuva.

Vermon Ravirata Oy:n tammikuun lopulla aloittaman yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Yt-neuvotteluiden seurauksena irtisanotaan enintään viisi henkilöä.

Yt-neuvotteluiden tavoitteena oli Vermon raviradan mukaan keventää kustannusrakennetta ja valmistautua siihen, että raviratayhtiön saamat tuotot vähenevät lähivuosien aikana.

Tuottojen vähenemisen taustalla on se, että maa- ja metsätalousministeriön arvioidaan tulouttavan Veikkauksen tuotoista tulevaisuudessa yhä vähemmän rahaa raviradoille.

”Tulovirtojen pienentymisen lisäksi totopelaaminen on siirtynyt entistä voimakkaammin digitaalisiin kanaviin, minkä myötä uudelleenjärjestelyt piti aloittaa nyt. Neuvotteluissa löydetyillä ratkaisulla päästään säästötavoitteeseen”, Vermon Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Heikki Häyhä kertoo tiedotteessa.

Vermon ravirata kertoo, että lisäksi koronavirustilanteen vuoksi raviradan kilpailupäivinä työskentelevät työntekijät sekä vakituinen henkilökunta lomautetaan huhtikuun alusta alkaen.

Lue lisää:

Nyt se on totta - ravitoiminta lakkaa Suomessakin!

Huoli tulevaisuudesta konkretisoitui Vermossa – YT-neuvottelut!

Vermon ravirata ja keppihevosharrastajat sopivat riitansa: ”Haluamme pahoitella tilanteesta aiheutunutta mielipahaa"

Lue lisää