Hevoset

Pipsa Koski ja A Brok hyppäsivät voittoon Pohjola Grand Pix -osakilpailussa – myös toiseksi sijoittuneet Johanna Talvio ja New Yorker hyppäsivät molemmat kierrokset virheittä

Pipsa Koski ja A Brok sekä toiseksi sijoittunut Johanna Talvio hyppäsivät molemmat kerrokset ilman virheitä sunnuntaina Alahärmässä Pohjola Grand Pix- osakilpailussa.
SRL/Tuulia Nelimarkka
Pipsa Koski ja A Brok hyppäsivät voittoon toisen kierroksen nopeimmalla ajalla.

Pipsa Koski ja A Brok hyppäsivät voittoon sunnuntaina Alahärmän Powerparkin radalla kauden kolmannessa Pohjola Grand Prix -osakilpailussa, kerrotaan Suomen Ratsastajainliiton tiedotteessa.

Koski ylsi voittoon toisen kierroksen nopeimmalla ajalla.

Kilpailussa hypättiin kaksi 145 senttimetrin rataa. Kosken lisäksi myös Johanna Talvio sekä New Yorker T hyppäsivät molemmat kierrokset ilman virheitä.

”Hevonen on ollut tosi hyvä täällä, ja jos ratsastan hyvin, niin tiedän että se pystyy tekemään hyvää rataa ja tulosta”, Pipsa Koski kertoo tiedotteessa.

Kosken mukaan A Brok on ollut hänellä kolme vuotta. Ensimmäinen vuosi vierähti säätöjen löytämisessä, mutta nyt homma on alkanut jo sujua.

Kolmanneksi sijoittui Petra Heikkinen ja Hurby kahden kierroksen lopputuloksella viisi virhepistettä. Heikkinen oli kolmas myös Järvenpäässä järjestetyssä Pohjola Grand Prix -sarjan kilpailussa.

Pohjola Grand Prix´n finaali käydään 17.-19.9. Ypäjällä. Siihen pääsee mukaan sarjan 20 parasta ratsastajaa.

Sarjan ykkönen on Pipsa Koski 63 pisteellä, toinen Petra Heikkinen 62 pisteellä ja kolmas Johanna Talvio 50 pisteellä.

MT Hevoset
Lue lisää

Kymmenien miljoonien liikevaihtoa takovan yrityksen tyhjästä luonut Jarmo Heikkinen hurahti hevosiin SM-tasolla kilpailevan tyttärensä myötä – myi hiljattain kolme ravuriaan Leo Mönttiselle

"Tälläkin hetkellä olen ainoa ruotsalainen suomalaisten joukossa" – Lisa Mannberg arvostaa Petri Salmelaa ja Mika Forssia

MT Hevoset menestyneen suomenhevoskasvattajan Kari Viitalan juttusilla – "Hyvät varsat pitää ehdottomasti myydä, etteivät vaan jää kotiin"

Hevosia ja poneja kiusaavan polttiaisallergian eli kesäihottuman tutkimus hyödyntää Tähden Piirroksen vertailugenomia – suomenhevosen perimä on avattu tutkimuksen käyttöön

MT Hevoset