LÖYDÄ EHDOKKAASI: MT:n vaalikoneessa koko maan aluevaaliehdokkaat
Hevoset

Eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskinen valittiin ensimmäisenä suomalaisena Maailman eläinlääkärijärjestön hallitukseen

Ihmisten, eläinten ja luonnon terveydessä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tämä on Kellokoski-Kiiskisen mukaan yhteinen haaste eri puolilla maapalloa.
Timo Lindholm

Maailman pohjoisinta hevosklinikan yrittäjä, eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskinen on valittu Maailman eläinlääkärijärjeston (WVA) Euroopan edustajaksi. Hän on ensimmäinen suomalainen järjestön hallituksessa, joka koostuu kunkin maanosan kahdesta eläinlääkäristä.

Kellokoski-Kiiskinen on myös Euroopan hevoseläinlääkäreiden kattojärjestön (FEEVA) hallituksessa, jossa hän niin ikään on toiminut ensimmäisenä suomalaisena.

"On hienoa päästä vaikuttamaan alan tulevaisuuteen näköalapaikalle. Eläinlääkäriala on kovassa murroksessa globaalisti eikä vallitseva pandemia ole tuonut siihen ainakaan helpotusta". hän toteaa tiedotteessa.

Kellokoski-Kiiskinen painottaa, että ihmisten, eläinten ja luonnon terveys ovat yhtä: Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tämä on yhteinen haaste eri puolilla maailmaa.

Kellokoski-Kiiskinen ottaa tehtävän vastaan maaliskuun lopussa, jos mahdollista paikan päällä Abu Dhabissa Arabiemiraateissa pidettävässä tilaisuudessa.

Heidi Kellokoski-Kiiskinen on Rovaniemen hevosklinikan yrittäjä. Lisäksi hän on kehittänyt mobiilisovellus Pauluksen, johon tallinpitäjä voi kirjata hevostensa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita.

Lue myös:

Heidi Kellokoski-Kiiskinen huolissaan: Eläinlääkärit voivat pahoin – kansainvälisesti tunnettu ja tunnistettu ongelma saavuttanut myös Suomen

Mobiilisovellus helpottaa hevosen terveydenhoitoa

MT Hevoset
Lue lisää

Eläinlääkärit voivat pahoin – kansainvälisesti tunnettu ja tunnistettu ongelma saavuttanut myös Suomen

Mobiilisovellus helpottaa hevosen terveydenhoitoa

Kuopiossa ylivoimavoiton ottaneet Velvet, 13, ja valmentajansa Mira Järvi ovat erilainen tarina

Koronapandemia laittaa kapuloita jääravien rattaisiin

MT Hevoset