Hevoset

Toto76-vihje: Varmat alkuun Jokimaan jackpot-kierroksella

Hevoset 29.12.2017

Suuria seteleitä jaossa sekä radalla että pelissä.


Antti Savolainen
Risto Tupamäen ohjastama Costello on yksi MT:n vihjerivin kolmesta tukipilarista.

Uudenvuoden aatonaattona jaetaan Jokimaan Toto76-finaali- ja jackpot-kierroksella suuria setelinippuja sekä kaviouralla että pelissä. Toto76:ssa ylimpään voittoluokkaan asetetaan pelaajien tavoiteltavaksi ekstrarahaa peräti 465 210 euroa.

Tiliä lähdetään saalistamaan rastittamalla varmoiksi Tee Wee Paroni ja T.Rex. Molemmat ovat olleet tuoreimmissa kisoissaan vallan mainioita. Vastassa on samoja kilpakumppaneita, joita vihjerivin tukipilarit ovat tottuneet selättämään tämän talven aikana.

Tee Wee Paroni on voittanut kuusi kertaa peräkkäin. Viisinkertaisen ravikuninkaan Vieskerin poika on monipuolinen ravuri. Vahvuudesta saatiin näyttö Oulussa, kun Tee Wee Paroni otti omansa, vaikka joutui pakertamaan matkalla hartiavoimin töitä.

T.Rex juoksi Tee Wee Paronin tapaan Oulussa johtavan kupeella. Ruuna runnoi vastustajistaan vakuuttavasti edelle, eikä kultakaudelle näy loppua Lahdessakaan. Vakavimmat haastajat Bret Boko ja Express Duo ovat päässeet eturiviin, ja ne kinaavat siitä, kumpi juoksee keulassa. Mika Forss kannustanee T.Rexin jälleen ajoissa kärjen kimppuun.

Yksi hienon ravipäivän huippuhetkistä koittaa Tähti- vs. Valiodivisioonafinaalissa. Sairaslomalta palailevan Risto Tupamäen jälleen kuskikseen saava tarmonpesä Costello on selvä suosikki, mutta sisäradan lähtöpaikka ja rautaisessa kunnossa kisaavat vastustajat aiheuttavat varmistuspaineen.

Evartti jäi Oulussa johtavan taakse energisenä pussiin. Polara kohentaa otteitaan kisa kisalta. Diktaattori esitti viime lauantaina laukan jälkeen tykkikirin. Nappipaikan saanut A.T. Eka vaihtaa parhaimmillaan rytmiä lämminverisen lailla.

Jeppas Pointer on oman kohteensa suuri yksinäinen, mutta myös sen suojaaminen houkuttelee. Yksitoista kertaa peräkkäin voittanut ruuna ei ollut Oulussa niin letkeän näköinen kuin aiemmissa uroteoissaan.

Toto76-vihje

Lähtö 1: 9 Tee Wee Paroni (10,7)

Lähtö 2: 11 T.Rex (6,2)

Lähtö 3: 1,3,10,8,13,16 (2,4)

Lähtö 4: 6,1,2,12,9 (8,7)

Lähtö 5: 9,5,4 (3,12)

Lähtö 6: 8,4,15,14,1 (9,10)

Lähtö 7: 9,1,10 (6,3)

1350 riviä x 0,05 euroa = 67,50 euroa

Pelaa MT:n vihjerivi Veikkauksen sivulla tästä linkistä

Aiheeseen liittyvät artikkelit