Hevoset

TalkKari: Kuka kengittää Elina Laakkosen hevoset? – katso ohjeita tekniikan murheisiin lopusta

Hevoset 08.07.2018

Talkkari vierailee tänään ravivalmentaja Elina Laakkosen tallilla.


Jukka Heiskala
Elina Laakkonen kertoo, miten alunperin asettui Lahden seuduille.

Salonsaaressa, Vääksyssä, pyörittävät valmennustoimintaa Elina Laakkonen ja hänen ohjastajamiehensä Iikka Nurmonen. Talkkari Kari Lähdekorpi pääsee tsekkaamaan Laakkosen treenausmaastoja ja selvittelee tämän uran käänteitä.

TalkKarin videon katselussa on esiintynyt osalla käyttäjiä ongelmia. Video ei pyöri MT:n saamien ilmoitusten mukaan kaikissa älypuhelimissa ja tableteilla, jos käytössä on Chrome-selain.

Tällöin auttaa, kun ottaa käyttöön tietokonenäyttö-tilan. Se löytyy, kun Chrome-selaimen sivulta oikeasta yläkulmasta valitsee kolmen pisteen alta tietokonenäytön. Sen jälkeen avaa MT:n sivun ja Talkkarin uudelleen ja video käynnistyy.

Ongelmia on ollut myös joillain IE-selaimen käyttäjillä. Jos käytössä on vanha IE10-versio, se tulisi päivittää niin, että TSL 1.1 ja 1.2 tuki tulee päälle.

Tämä tapahtuu seuraavasti:

Avaa IE-selain ja valitse tools / työkalut ylävalikosta. Jos tools (työkalut) ei näy valikossa, paina Alt-näppäintä, jotta saat valikon näkyviin.

Valitse Internet options / Internet asetukset. Valitse avautuvasta ikkunasta advanced / lisäasetukset. Rullaa listaa alaspäin, kunnes pääset kohtaan security / suojaus. Valikoi aktiiviseksi kohdat: "Use TLS 1.1" ja "Use TLS 1.2" eli käytä TLS 1.1 ja 1.2 protokollia.

Klikkaa OK ja varmista, että sivu latautuu normaalisti ja että avaat Talkkarin videon uudelleen sivulle.

MT pahoittelee ongelmia. Video-ohjelmiston ja verkkosivuston tekniikasta vastaavat asiantuntijat selvittävät ongelmaa edelleen.

Uutinen on päivitetty vikaohjeilla tiistain 9.7. kello 10:24.

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT