Hevoset

Leskeksi jäänyt Heikki-poni etsii seuraa: "Loppuelämän kavioliitto on nyt hakusessa"

Heikki on ajan hermolla, ja se saattaa hyväksyä seurakseen myös ruunan.
Siiri Jumppanen
Heikki on 25-vuotias charmikas, sinisilmäinen herrasmies. Sen strategiset mitat ovat 86 senttimetriä ja reipas 100 kiloa.

Loimaalaisen Siiri Jumppasen perheen omistama 25-vuotias shetlanninponi Heikki, viralliselta nimeltään Bothwell Castle Wanilla Shake, etsii seuraa sosiaalisessa mediassa julkaistulla ilmoituksella.

Ilmoitus on saanut osakseen suuren suosion, sillä Jumppasen Facebook-päivitys keräsi alle vuorokaudessa yli 3 600 tykkäystä ja lähes 2 000 jakoa.

Heikki on juuri jäänyt leskeksi, sillä sen pitkäaikainen naisystävä jouduttiin lopettamaan pitkään jatkuneiden jalkavaivojen takia. Nyt Heikki etsiikin tositarkoituksella itselleen seinänaapuria ja sielunkumppania.

"Heikki on 25-vuotias charmikas, sinisilmäinen herrasmies. Strategiset mitat ovat 86 cm ja reipas 100 kg. Heikin harrastuksiin kuuluu puutarhanhoitoa, lenkkeilyä ja ihan vaan ulkoilua hyvässä seurassa", ilmoituksessa kuvaillaan.

Shetlanninponi Heikki asustaa ilmoituksen mukaan nykyaikaisessa taloyhtiössä Loimaan maaseudulla kolmen suomenhevosen kanssa.

"Suomenhevosista on seuraa jonkin verran, mutta se juuri oma loppuelämän kavioliitto on nyt hakusessa", Heikki-ponin seuranhakuilmoituksessa todetaan.

Loimaalla asuva Heikki-poni ei perusta kevytkenkäisistä maksullisista naisista tai ainakaan kovin kalliista, mutta hänellä olisi tarjota hyvä nykyaikainen koti seinänaapuristaan kaikilla herkuilla.

"Heikki on myös ajan hermolla ja saattaa hyväksyä myös ruunat", ilmoituksessa todetaan.

Maaseudun Tulevaisuuden tavoittama Siiri Jumppanen kertoo, että Heikki-ponin kumppani jouduttiin lopettamaan keskiviikkona iltapäivällä. Kymmenisen vuotta Jumppasilla asustaneella Heikillä on koko tuon ajan ollut toinen shetlanninponi kaverina.

"Nyt sitten on vain kolme suomenhevosta ja Heikki on vähän yksinäinen. Heti huomasi, että se kaipaa kaveria, kun se juoksi tarhassa ympyrää orpona yksinään", Jumppanen kertoo.

Ilmoituksen jo nyt osakseen saama suuri suosio on yllättänyt Jumppasen.

"En osannut tällaista odottaa. Illalla katsoin puhelinta niin, etten ollut muutamaan tuntiin katsonut. Ajattelin, että hetkinen, nyt on lähtenyt lapasesta", hän sanoo.

Jumppasen Facebook-päivityksen pääset katsomaan tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tässä on Heikki-ponin uusi seuralainen: "Heti he haistelivat toisiaan kaltereiden välistä"

Leskeksi jäänyt Heikki-poni sai muutamassa päivässä useita kymmeniä potentiaalisia seuralaisehdokkaita

Monipuolinen dartmoorinponi liikuttaa lapsia ja nuoria