Hevoset

Toto76-vihje: Vauhdikkaiden Vieskerin poikien varaan

Vermon Toto76-kierroksella ravataan peräti kolme suurkilpailua. Päivä tarjoaa loistavan läpileikkauksen kotimaisesta huippuraviurheilusta, kun tositoimissa ovat niin kokeneemmat konkarit kuin tulevaisuuden toivot.
Suomen Hippos/Laura Laakso
Katja Melkko ja Janne Soronen ovat tottuneet menestymään Vixuksen kanssa. Seuraavaa voittoa tavoitellaan Tawaststjernan muistoajossa lauantaina.

Ensimmäinen varma löytyy heti avauskohteesta. Katja Melkon valmentama ja hänen avopuolisonsa Janne Sorosen ohjastama Vixus on ikäluokan ykkösnimi, vaikka viimeksi Derbyssä tappio Herra Heinämiehelle tulikin.

Vermon Tawaststjernan Muistoajossa mennään mailin matkaa, mikä on salamannopealle Vixukselle mieleen. On oletettavaa, että ori räjäyttää keulaan ja hallitsee maaliin asti.

Myös vihjesysteemin toinen tuki ja turva on viisinkertaisen ravikuninkaan Vieskerin vesoja. Välähdys oli kesällä viittä vaille erinomainen. Kelien viilennyttyä ori on täyttynyt sataprosenttiseksi. Kuten kolmessa viime kisassa, myös tällä kertaa Välähdys iskenee johtopaikalle. Muiden voittomahdollisuudet kutistuvat tämän myötä vähäisiksi. Kun valmentaja Ville Korjus potee ajokieltoa, jatkaa rattailla kokenut kehäkettu Harri Kotilainen.

Callela Lisbeth kantaa Derbyn TammaChampionissa suosikin paineet. Tamma oli alkusyksystä varjo parhaastaan, mutta viimeisimmät startit ovat tuoneet valoa ikkunaan. Villinmiehen Tammakisan finaalissa oli voitto jo hilkulla, mutta edelleen viimeinen rutistus jäi uupumaan. Tämän vuoksi Callela Lisbeth saa varmistuksia rinnalleen, vaikka koko matkan kontrolli todennäköiseltä vaihtoehdolta vaikuttaakin.

Kolmevuotispokaalin kärkirankkaus on kohti keulapaikkaa ponnisteleva Zogo Match. Jos hakee mojovaa pottia ja varmistuksia edellä mainituille Vieskerin pojille, Zogo Match on oiva vaihtoehto idea-ankkuriksi.

Päivän päätteeksi iskevät yhteen avoimen luokan lämminveriset. Vetotöihin suuntaava viimevuotinen Suomen mestari Edward Ale on kuuma suosikki ja myös varmakandidaatti.

Viikon väistö

Toto76, lähtö 3: Uraia on maan ykköstammoja, mutta tusinapaikalta tehtävä on tuskainen.

Viikon varma

Toto76, lähtö 1: Vixus pystyy kiitämään mailin läpi huimaa vauhtia.

Viikon yllättäjä

Toto76, lähtö 5: Loistopaikan saanut Doris Hoss kirii säästöreissun jälkeen kiukkuisesti.

Toto76-vihjeet:

Lähtö 1: 6 Vixus (8,5)

Lähtö 2: 8,10,1,3,2 (4,9)

Lähtö 3: 8,1,6,2 (3,12)

Lähtö 4: 5 Välähdys (6,8)

Lähtö 5: 1,2,5,10 (4,7)

Lähtö 6: 3,6,2,9,5,7 (1,10)

Lähtö 7: 2,3,9 (10,1)

1440 riviä x 0,05 euroa = 72 euroa

Pelaa MT:n vihjerivi Veikkauksen sivulla tästä linkistä

Aiheet Toto76
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toto76-vihje: Sue's Photo ravaa rakettirahat

Toto76-vihje: Ellin Sisu ja Bret Boko kiihkeiden mailien suosikit

Toto76-vihje: Kuninkaan ja hirmuliskon tahtiin Kuopiossa