Hevoset

Toto-pelien Suomen mestaruus matkasi Kaustiselle: Jarkko Viitala vei 9 824 euron potin

Hevoset 12.11.2018

Asfalttimiehenä kesäisin työskentelevä Jarkko Viitala horjutti 38 turnausvastustajansa itseluottamusta heti lauantain avauslähdössä.


Veikkaus Oy
Parhaimmillaan Viitala on omien sanojensa mukaan käynyt vuodessa yli sata päivää raveissa. Toto on hänelle vakava harrastus.

Toto-pelien Suomen mestaruus ratkaistiin lauantaina Vermon raviradalla. Toton SM-turnauksen finaalissa kohtasi 39 pelaajaa, jotka olivat lunastaneet paikkansa alueellisista karsinnoista ympäri Suomen.

Mestariksi tiensä totosi Jarkko Viitala Kaustiselta. Hän sai turnauksen voitosta 9 824 euron potin. Toiseksi tuli Arttu Iisakka Kalajoelta ja kolmanneksi Toni Alenius Tampereelta.

Asfalttimiehenä kesäisin työskentelevä Jarkko Viitala horjutti 38 turnausvastustajansa itseluottamusta heti lauantain avauslähdössä. Hän sai mestaruuden kannalta ratkaisevimman lunastuksen raviratsastuslähdön yllätyksellisellä kaksarilla Ramble On - Crazy Valley, jonka kerroin oli 224,72. Viitala teki lähtöön 250 euron pelin ja lunasti 4 494,40 euroa.

"Crazy Valley oli päivän paras idea. Siinä oli riski-palkkio -suhde kohdallaan. Siitä sain hyvän kaulan ja muista lähdöistä riittävästi osumia omilla ideoilla", Viitala kommentoi Veikkauksen tiedotteessa.

Parhaimmillaan Viitala on omien sanojensa mukaan käynyt vuodessa yli sata päivää raveissa. Toto on hänelle vakava harrastus.

"Kun jotain hommaa harrastaa tosissaan, ja on jonain päivänä siinä Suomen paras, niin onhan se hienoa", Viitala toteaa.

Toto-pelien Suomen mestaruudesta on kilpailtu vuodesta 2001 lähtien.

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT