Hevoset

Maaseudun Tulevaisuus yhteistyöhön Lahden kuninkuusravien kanssa

Ensi vuoden suurin ravitapahtuma järjestetään Jokimaan raviradalla 2.–4.8. 2019.
Jarkko Sirkiä
Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen (vas.) ja Jokimaan ravikeskuksen projektijohtaja Tomi Himanka odottavat jo innolla Lahden kuninkuusraveja.

Maaseudun Tulevaisuus ja Lahden kuninkuusravit ovat solmineet sopimuksen, joka tekee MT:stä yhden tapahtuman suurimmista yhteistyökumppaneista. Lehti on varsin näkyvästi esillä Jokimaalla. Sopimukseen kuuluu muun muassa se, että suomenhevosten montén eli raviratsastuksen SM-finaali on MT:n nimikkolähtö.

"Maaseudun Tulevaisuus on meille tärkeä kumppani. Arvostan myös todella paljon sitä, että lehti raportoi raviurheilusta jatkuvasti", sanoo Jokimaan ravikeskuksen projektijohtaja Tomi Himanka.

Hän arvioi, että tapahtuman kävijämäärä voi nousta jopa 60 000:een. Kuninkuusraveja tapahtumana kehitetään nyt kolmen radan voimin, kun vuosien 2020 ja 2021 järjestäjät Seinäjoki ja Forssa ovat jo yhteistyössä mukana. Muun muassa palveluntarjoajia ja tavarantoimittajia kilpailutetaan kolmen vuoden jaksolle.

"Kunnioitamme tapahtuman hienoja perinteitä. Samaan aikaan kehitämme sitä enemmän festari-tyyppiseen suuntaan. Haluamme kertoa myös uusille kävijöille, että kuninkuusraveissa on hyvä ja rento tunnelma."

Maaseudun Tulevaisuudelle kuninkuusravit on luonteva yhteistyökumppani. Lehden lukija- ja ilmoittajakunnassa on paljon raviurheilua seuraavia.

"Maaseudun Tulevaisuus on Suomen suurin säännöllisesti raviurheilua ja hevostaloutta seuraava lehti. Perjantaisin meillä ilmestyy MT Ravit -ravisivu ja seuraamme hevosalaa muutenkin tarkoin. Myös sunnuntaisin nettisivullamme ilmestyvä TalkKari-ohjelma on saavuttanut vakaan katsojakunnan", lehden päätoimittaja Jouni Kemppainen kertoo.

Kesä–heinäkuun vaihteessa ilmestyy jo tuttuun tyyliin Maaseudun Tulevaisuuden Kunkkarikatalooki-liite, jossa ennakoidaan tapahtumaa ja esitellään potentiaalisia päälähtöjen osallistujia. Lehti jaetaan kaikille MT:n tilaajille. Lisäksi se on jaossa esimerkiksi Okra-maatalousnäyttelyssä ja Lahden Suur-Hollola-raveissa.

Maaseudun Tulevaisuus seuraa Lahden kuninkuusravien valmisteluja pitkin vuotta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT:n päätoimittaja Kemppainen tuo maaseudun äänen radion Kisastudioon

Kuninkuusravit käyntiin Lahden Jokimaalla tänään – MT mukana studiolla ja uutisoiden

TalkKari Hannu Laakkosella: "Elämäni paras päätös oli myydä osuuteni autokaupasta"