Hevoset

Viikonloppuratsastuksen karu päätös – IL: Hevonen puraisi Leena Mereltä sormesta palan pois

Meri on harrastanut ratsastusta pitkään. Hän ei tiedä, mikä sai hevosen ärsyyntymään.
Hevonen, joka Meren sormea puri, on ollut hänellä kesästä saakka.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Leena Meri joutui lauantaina aamupäivällä vakavaan tilanteeseen, kun hän oli ratsastamassa Hyvinkäällä. Hevonen nimittäin puraisi omistajansa peukalosta palan pois. Tapauksesta kertoo Iltalehti.

Tapahtuma-aikaan Meri oli tallilla yksin, ja peukalo vuoti runsaasti verta. Meri juoksi ratsastuspaikan lähettyvillä asuvan ystävänsä luo, ja pyysi tätä soittamaan ambulanssin.

Iltalehden mukaan ensihoitajat tulivat paikalle nopeasti ja veivät kansanedustajan päivystykseen. Merelle on kerrottu, että hänen peukaloaan ei saada kokonaan pelastettua.

Kansanedustaja on harrastanut ratsastusta pitkään. Hän ei tiedä, mikä sai hevosen ärsyyntymään.

Kipu peukalossa on ollut kovaa, joten Meri on syönyt paljon särkylääkkeitä. Peukalon pala lähti pois oikeasta kädestä, joten Meri joutuu Iltalehden mukaan opettelemaan pitämään kynää kädessä hieman eri tavalla kuin aiemmin.

Hevonen, joka Meren sormea puri, on ollut hänellä kesästä saakka. Kansanedustajan mukaan, ettei hänelle jäänyt tapauksesta yleisesti ottaen pelkoa hevosia tai ratsastamista kohtaan.

Iltalehti: Hevonen puri kansanedustaja Leena Meren peukalosta palan irti - ”Amputointi oli vaihtoehtona”

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ahvenanmaan kansanedustaja kumoaa perussuomalaisten väitteitä maakunnan saamista tuista ja verovapauksista

Perussuomalaiset haluaa välikysymyksen turvallisuustilanteesta

Korumies Arvin tähtäimessä kenttäratsastus ja muiden miesratsastajien auttaminen – verkoston avulla annetaan tukea kiusaamisen uhreille