Hevoset

Toto75-vihje: Viktor Kärppä tukipilarina Vermossa

Veikkauksen peleihin tuli muutoksia vuoden vaihtuessa. Lauantaisin pelataan jatkossa kolmen voittoluokan T75-peliä. Finaalikierroksella nähdään sarjojensa parhaat, joten tasaisia taistoja on luvassa. Suosikkien epäonni rata-arvonnassa lisää kierroksen haastavuutta entisestään.
Terhi Piispa-Helisten
Antti Tupamäki on tottunut menestymään Polaralla. Ruuna nostetaan MT:n vihjerivin ideahevoseksi.

Esa Holopaisen Viktor Kärppä oli Jokimaalla suuri suosikki ja moni pettyi sen jäätyä siellä toiseksi. Esitystä ei kuitenkaan voi millään lailla moittia. Viimeisen takasuoran pieni häiriö vei ravirytmin hetkellisesti ja siinä ori menetti kalliita metrejä. Vermossa lahjakkuus pääsee auton takaa liikkeelle ja sillä on hyvä sauma palata voittojen tielle.

Kolmannessa kohteessa ideaa voisi olla ruunaruhtinas Polarassa. Se hävisi viimeksi Diktaattorille, mutta viimeistelyt siihen kilpailuun eivät menneet aivan nappiin.

"Polara puhalsi viime kilpailun jälkeen voimakkaasti, eikä palautunut normaalisti. Kavion kanssa oli murheita ja viimeistelyt jäivät vajaiksi. Olin esitykseen tosi tyytyväinen. Hangessa on kävelty eikä kavio ole enää vihoitellut. Ennen Vermoa täytyy ajaa vähän reippaampi viimeistely. Juoksulangan paikalta ruuna voi lähteä ravilla liikkeelle ja oikeastaan meille sattui toivepaikka. Kovia hevosia on paalulla, mutta lyötynä ei Petäjävedeltä matkaan lähdetä", kertoi ohjastaja Antti Tupamäki.

Viikon Varma

Toto76-6 Viktor Kärppä. Suurena suosikkina Jokimaalla toiseksi jäänyt Viktor Kärppä pääsee auton takaa lujaa liikkeelle ja saa asemat läheltä kärkeä. Voi jäädä aliarvostetuksi.

Viikon Väistö

Toto76-5 Willy Wingston. Voitosta voittoon Oulussa juossut ruuna kohtaa nyt sarjojensa par-haimmiston. Sisäpuolelta lähtee moni lujaa, eikä juoksu välttämättä onnistu.

Viikon Idea

Toto76-3 Polara. Viimeksi heikoin viimeistelyin toinen. Toivepaikalta lähtenee ravia ja kirikierroksella nousee lähelle voittoa.

Toto75-vihje

Lähtö 1: 2,4,11 (3,6)

Lähtö 2: 12,2,5,9,3 (6,7)

Lähtö 3: 16,4,3,9 (13,5)

Lähtö 4: 6,14 (12,4)

Lähtö 5: 2,6,11 (8,3)

Lähtö 6: 7 Viktor Kärppä (1,5)

Lähtö 7: 11,4,1,5 (2,7)

1440 riviä x 0,05e = 72e

Pelaa MT:n vihjerivi Veikkausen sivulla tästä linkistä

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toto75-vihje: Nurmos-Kontio jälleen Suur-Hollolan avainpari

Toto75-vihje: Tähen Toivomus jatkaa suomenhevosten valtakautta

Kansainvälinen Kymi GP huipentaa Kouvolan 75-kierroksen