Hevoset

Toto75-vihje: Wauhdilla kohti huippua

Wauhti on voittanut urallaan jo 20 kertaa. Itsenäisyyspäivänä Kaustisella irtosi voitto väljään tyyliin, mutta Tampereelle valmentaja-ohjastaja Veli-Erkki Paavola lähtee maltillisin odotuksin.
Suomen Hippos
Viikon Toto75-kierros ravataan lauantaina Teivon radalla Tampereella.

"Ruunalla on nyt perinteinen joulun ajan rokotustauko alla ja se sai sen vuoksi olla välipäivät tosi helpolla. Edellisvuosina se ei ole ollut aivan parhaimmillaan heti rokotuksen jälkeen. Uskoisin että se vaatii nytkin startin tai pari ollakseen taas voittovireessä. Treenissä Wauhti tuntuu oikeinkin hyvältä, mutta kovaa ei ole paljoa ajettu. Startti alla uskaltaisin povata menestystä, mutta nyt sille kannattaa harkita varmistuksia”, jutteli Veli-Erkki Paavola.

”Wauhti ei ole vielä näyttänyt parasta osaamistaan. Se menee koko ajan vähän puolivaloilla. Sisällä on mun mielestä jopa kovempi kapasiteetti kuin tallikaveri Lumi-Hessulla. Se oli viime kesänä Lahdessa Suomen Cup-finaalissa toinen ja sillä on terveenä pysyessään kaikki edellytykset nousta aivan rotunsa huipulle”, jatkoi valmentaja Paavola.

Terho Rautiaisen Tähtisekki on vihjesysteemin ainoa varma. Ikäluokkakilpailuissakin menestynyt lahjakkuus näytti Kuopiossa tauon jälkeen hienolta, mutta ori ei saanut itsestään kaikkea irti. Forssassa meno oli jo letkeämpää ja tuloksena ylivoimainen voitto. Ori lähtee lujaa ja menee hyvin kaikilta juoksupaikoilta, varma-ainesta.

Viikon Varma

Toto75-1 Tähtisekki. Lahjakas 6-vuotias on saanut ongelmien jälkeen kaksi kilpailua alle. Parantaa kaiken aikaa ja palasi voittokantaan jo Forssassa.

Viikon Väistö

Toto75-7 Pascha Tilly. Ei ehdi alussa nopeimpien matkaan ja juoksusta voi tulla taas vaikea.

Viikon Idea

Toto75-3 Grainfield Fanny. Näytti viime kilpailussaan todella ruudikkaalta neljännessä sisällä. Tuli voimia tallella maaliin ja huippupaikalta voi vaikka voittaa.

Toto75-vihje

Lähtö 1: 7 Tähtisekki (5,3)

Lähtö 2: 3,10 (7,5)

Lähtö 3: 11,1,4,3 (13,8)

Lähtö 4: 8,9,10,15,14,12,3 (1,5)

Lähtö 5: 9,11,5 (4,3)

Lähtö 6: 6,8,9,2 (4,1)

Lähtö 7: 8,3 (1,5)

1344 riviä x 0,05e = 67,20e

Pelaa MT:n vihjerivi Veikkauksen sivulla tästä linkistä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kansainvälinen Kymi GP huipentaa Kouvolan 75-kierroksen

Toto75-vihje: Kauhasen kaksikko huippuiskussa Killerille

Toto75-vihje: Välähdys valloittaa jälleen Kainuun