Hevoset

Toto75-vihje: Regent Zet samalla reseptillä kuin Seinäjoella

Oulun Toto75-kierroksen ankkurina starttaa Kultadivisioonan Regent Zet. Konkariruuna voitti viimeksi Seinäjoella keulasta, ja sama kaiku lie kavioiden tälläkin kertaa.
Suomen Hippos/Hanna Laakso
Antti Ojanperän tallin hevosilla on monta voittosaumaa Kaustisella.

Kierroksen avainvalmentaja Antti Ojanperän treenattava on tarkka juoksualustastaan. Äimäraution jäädytetyn radan pitäisi passata mainiosti Regent Zetille.

Rivin muut tukipilarit ovat kolmannen kohteen Ruhvanan Urho ja neljännen osakisan Hard To Trick. Molemmat viimeistelivät lauantaita varten keulavoitoilla.

Elämänsä iskuun virinnyt Ruhvanan Urho sai kilpakumppaniltaan ankaraa painetta halki matkan, mutta ruuna vastasi silti sisukkaasti ykköseksi.

Vastus on Oulussa nimekäs, mutta kun Jouko Kankaan voitokas kaksikko Jepulis ja Pikku-Ryti palaa paussilta, Rupeltajalla poreilee laukka alati pinnassa ja tuulennopea Virin Veijari on takamatkan suljetulla lähtöpaikalla, sinetöityy varmavalinta. Ruhvanan Urhon hankalin haastaja saattaakin olla Kimmo Taipaleen huippuvireinen tamma R.R. Valssitar.

Hard To Trick osoitti viime kaudella riittävänsä ikäluokkalähdöissä saakka. Ennen kauden avausstarttia oli epäilys siitä, miten hokkikelit sopivat Valtimon tammalle. Kehujen arvoinen suoritus hälvensi epäilykset tuhkana tuuleen.

Lauantain urheilullinen tähtihetki on valiodivisioonalaisten vääntö. Pauli Raivion talli juhli viikko takaperin vastaavan lähdön voittoa, kun Ellin Sisu taisteli ensimmäisenä maaliin. Nyt voi olla tallikaveri Tähen Toivomuksen vuoro loistaa, joskin huippuoriin talven debyyttikisa jätti kysymysmerkin ilmaan. Tähen Toivomus sortui alussa vanhaan syntiinsä peitsaamiseen, ja tuloksena oli hylkäys väärästä askellajista. Muuten ori näytti tasapainoiselta ja energiseltä.

Tähen Toivomuksella ei ole varaa haparointeihin, sillä rautaruunat Polara, Josveis, Diktaattori ja Koskelan Akseli vaanivat valppaana iskun paikkaa.

Viikon väistö

Toto75, lähtö 3: Lähes puolet kisoistaan voittanut Jepulis on tauolta haastavan paikan edessä.

Viikon varma

Toto75, lähtö 7: Talvispesialisti Regent Zet on löytänyt jälleen menoilon.

Viikon yllättäjä

Toto75, lähtö 5: Luodinnopea Fika kuuluu nappipaikalta peleihin mukaan.

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 7,2,8,5,3,4,9 (12,11)

Lähtö 2: 5,2,7,10,9,11 (6,3)

Lähtö 3: 2 Ruhvanan Urho (13,15)

Lähtö 4: 4 Hard To Trick (6,10)

Lähtö 5: 7,5,9,10,2,1 (8,6)

Lähtö 6: 1,3,6,4,2 (5,7)

Lähtö 7: 4 Regent Zet (12,1)

1260 riviä x 0,05 euroa = 63 euroa

Pelaa MT:n vihjerivi Veikkauksen sivulla tästä linkistä

Aiheet Toto75
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toto75-vihje: Raitalalla huikea kalusto Tampereella

Aatelisten haku jatkuu Ylivieskan raveissa

Toto75-vihje: Kisa ravivaltakunnan valtaistuimille käynnistyy Lahdessa