Hevoset

Superlauantaina raveista voi voittaa lähes miljoona euroa

Historian ensimmäinen Superlauantai ravataan Kuopiossa ja Turussa. Viikon Toto75-kierros käynnistyy klo 19 ja jaossa on alku vuonna jakamatta jääneet alavoitot, yli 500 000 euroa.
Suomen Hippos/Hanna Laakso
Valmentaja Timo Korvenheimo palkittiin Vuoden komeettana Ravigaalassa. Superlauantain Toto75-kierrokselta hän odottaa menestystä sekä Sakarinilta että Hazelhen Hermekseltä.

Roberto Diver on kulkenut voitosta voittoon ja ollut vakuuttava jokaisessa kauden kilpailussaan. Lappeenrannan laukkaan oli selkeä syy, eikä sitä suuremmin tarvitse pelätä. Iikka Nurmosen ohjastama nousukas lähtee lujaa ja juossee jälleen keulapaikalla.

Lämminveristen ehdottomaan parhaimmistoon noussut Atupem on aloittanut kauden vakuuttavilla voitoilla. Joensuussa vastus oli sopiva, eikä ruunan tarvinnut näyttää parastaan. Jyväskylässä juoksusta tuli raskas, mutta eleetön voitto kertoi kaiken oleellisen hevosen kyvyistä.

Timo Korvenheimon tallista kilpailee kaksi maukasta yllättäjä ehdokasta. Molemmat ovat huippukunnossa, mutta onnistumiset ovat kiertäneet.

”Sakarinin kanssa tuli pieni ongelma kengityksen kanssa. Lauantaiksi lisäämme välipohjat ja hieman muutamme kengitystä muutenkin. Viimeksi se kulki laukan jälkeen loppumatkan 26-vauhtia. Uskon että Sakarin menee ravia ja kuntonsa puolesta se pystyy voittamaaan.”

”Hazelhen Hermes kilpaili viimeksi Ruotsissa. Hevonen sai pitkästä aikaa juosta sisärataa pitkin ja Kontio veti laput hieman liian aikaisin. Hevoseen tuli liikaa painetta ja se laukkasi. Matka ja paikka suosivat enkä yllättyisi voitostakaan”, jatkoi Korvenheimo.

Viikon Varma

Toto76-5 Atupem. Vastus kovenee edellisistä, mutta ei liikaa. Lahjakas, monipuolinen ja nopea kilpuri, jolle selkäjuoksu käy mainiosti.

Viikon Väistö

Toto76-6 Juiceman. Loukkaantumisen jälkeen huippuvire ei ole löytynyt.

Viikon Idea

Toto76-7 Hazelhen Hermes. Ollut epäonninen viime kilpailuissa. Ylivauhtisella juoksulla mahdollinen yllättäjä.

Toto75-vihje

Lähtö 1: 10,3,12,8,6,4 (2,5)

Lähtö 2: 2,3 (4,5)

Lähtö 3: 2 Roberto Diver (4,3)

Lähtö 4: 2,7 (11,4)

Lähtö 5: 9 Atupem (5,8)

Lähtö 6: 1,2,8,5,9,10,12 (11,7)

Lähtö 7: 3,2,5,6,9,10,8,11 (1,4)

1344 riviä x 0,05e = 67,20 euroa

Pelaa MT:n vihjerivi Veikkauksen sivulla tästä linkistä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toto75-vihje: Graceful Swamp tuikkii tähtenä Savossa

Toto75-vihje: Superlauantaina jahdataan miljoonapottia

Toto75-vihje: Readly Express Finlandia-ajon tähti