Hevoset

Poliisi sai ilmoituksen talleilla olevasta hiiviskelijästä Salossa: "Tilanne muodostui erikoiseksi ja poliiseille jopa vastenmieliseksi"

Hevostallista löytyi auki oleva karsina, jossa oli nuori tamma.
Sanne Katainen
Kuvan hevonen ei liity tapaukseen.

Nuori mies jäi kiinni Salossa oltuaan seksuaalisessa kanssakäymisessä hevosen kanssa, kertoo poliisi.

Poliisi oli saanut iltayhdeksän aikaan lauantaina silminnäkijän ilmoituksen, että salolaiselle ratsastustallille oli hiippaillut tummiin pukeutunut henkilö. Partio oli päässyt paikalle nopeasti ja toinen poliiseista oli löytänyt tallin ulkopuolella piilossa olleen nuoren miehen.

Paikalla olleiden poliisien mukaan miehen käytös oli ollut hyvin erikoista ja salamyhkäistä. Lisäksi tällä oli kädessään kumihanska ja taskuissa useita kumihanskoja lisää. Aluksi poliisit olivat luulleet kyseessä olleen murtokeikan, mutta sitten toinen poliisimies oli huomannut ulostetta miehen kädessä olleessa kumihanskassa ja takin hihassa aina kyynärpäähän asti.

"Tällöin poliiseille valkeni, mistä on kyse. Tilanne muodostui kaikkien kannalta erikoiseksi ja poliiseille jopa vastenmieliseksi", Lounais-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa.

Hevostallista löytyi auki oleva karsina, jossa oli nuori tamma.

Nuori mies kuljetettiin poliisilaitokselle, jossa hän poliisin mukaan lopulta kertoi, millä asialla oli ollut.

Poliisin mukaan miestä epäillään eläinsuojelurikkomuksesta sekä luvattomasta käytöstä, koska eläin on autoon rinnastettava irtain omaisuus lain silmissä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tutkijat yrittävät kloonata 42 000 vuotta vanhan hevosen

Metsästäjiltä tärkeää virka-apua

Poliisi: Ulkoministeri Soinin kimppuun yrittäneen miehen taustalta ei ole paljastunut järjestäytynyttä toimintaa