Hevoset

Ravit pääsivät samalle viivalle muiden urheilutapahtumien kanssa: Sisään pääsee nyt myös kulttuurisetelillä

Aiemmin ravitapahtumat on tulkittu kaupalliseksi tapahtumaksi, johon kulttuuriseteleitä ei ole saanut käyttää.
Carolina Husu
Kulttuuriseteleillä voi maksaa ainoastaan ravilippuja.

Ravitapahtumien sisäänpääsyn voi nykyisin maksaa muiden urheilutapahtumien tapaan kulttuurisetelillä. Aiemmin verottaja on tulkinnut ravit kaupalliseksi tapahtumaksi, johon kulttuuriseteliä ei ole voinut käyttää. Muut urheilutapahtumat on kuitenkin tähänkin saakka tulkittu kulttuuritapahtumiksi, joten ravit pääsevät samalle viivalle muun urheilun kanssa.

Muutoksen taustalla on Jokimaan ravirataa hallinnoivan Lahden Hevosystäväinseuran ja Suomen Hippoksen Verohallinnolta hakema ennakkopäätös, jonka perusteella kulttuuriseteleitä hallinnoiva Smartum hyväksyy nyt ravit kulttuuritapahtumien joukkoon.

Jokimaan raviradan toimitusjohtaja Tomi Himangan mukaan monet asiakkaat ovat kyselleet raviradalta, voiko kulttuuriseteleillä maksaa tänä vuonna Lahdessa pidettävien Kuninkuusravien pääsylippuja.

"Jotkut jälleenmyyjät ovat tähänkin asti hyväksyneet kulttuurisetelit ravitapahtumien lippujen maksuun, mutta silloin on kyse ollut virheellisestä toiminnasta", Himanka korostaa tiedotteessa.

Jokimaan raviradalta kerrotaan, että kulttuuriseteleillä voi maksaa ainoastaan ravilippuja. Mikäli kyseessä on paketti, johon sisältyy ruokailu, eivät kulttuurisetelit kelpaa maksuvälineeksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kuninkuusravit käyntiin Lahden Jokimaalla tänään – MT mukana studiolla ja uutisoiden

TalkKari Hannu Laakkosella: "Elämäni paras päätös oli myydä osuuteni autokaupasta"

Lauantain tärkeimmät ravilähdöt televisiossa suorana lähetyksenä klo 15.15