Hevoset

Elitloppet-ravit näkyvät kanavalla 26 - uutisointia myös Ravinetissä

Tukholman kupeessa järjestettävä Elitloppet on Euroopan ehkä suurin ravitapahtuma, hieman laskentatavasta riippuen.
Anu Leppanen
Elitloppetin tunnelmiin pääsee lauantaina ja sunnuntaina antenniverkon kanavalla 26 ilmaiseksi. Elitloppet-tapahtuma alkaa jo perjantaina ja ravinetti.fi-sivulta löytyvät tuoreet kuulumiset.

Jo perjantaina lämmitellään kymmenen lähdön verran. Lauantaina ja sunnuntaina jatketaan todella hienoa kansainvälistä raviurheilua tarjoavien lähtöjen voimin. Viikonloppu huipentuu sunnuntaina juostaviin Elitloppet-karsintalähtöihin ja kello 18.20 juostavaan finaaliin, jossa ykköspalkinto on kolme miljoonaa kruunua.

Solvallan raviradalla juoksee kolmen päivän aikana yhteensä noin 50 suomalaista hevosta ja ponia. Lisäksi paikalle vaeltaa tuhansittain suomalaisia ravituristeja.

Maaseudun Tulevaisuus seuraa tapahtumia paikan päällä. Uutisointi painottuu MT:n julkaisemalle ravinetti.fi-sivustolle, jossa julkaistaan uutisia, kuvia ja videohaastatteluita tapahtuman aikana.

Ravinetistä voi lukea jo nyt paljon Elitloppet-aiheisia ennakkojuttuja. Esimerkiksi jääkiekkoilija Antti Pihlström kertoo ennakkotunnelmat ja matkustaa paikalle seuraamaan kasvattamansa ja omistamansa She Rains -hevosen juoksua.

Elitloppet-raveja voi seurata lauantaina ja sunnuntaina televisiosta antenniverkon kanavalla 26 ilmaiseksi. Lähetykset tarjoavat MT ja Hevosurheilu-lehti. Lauantaina lähetys näkyy 13.30 - 18.30, ja sunnuntaina 13.30-19.00. Kanavalta näkyvät myös Vieremän lauantai-iltaiset Suomen T75-ravit alkaen kello 19.00.

Sekä Vieremä että Solvalla näkyvät myös muun muassa Veikkauksen nettilähetyksessä, jonka seuraaminen on ilmaista, mutta vaatii rekisteröitymisen.

Ravinetti.fi:n sivulla ennakkotunnelmissa mm. ohjastaja Mika Forss videohaastattelussa.

Ja jääkiekkoilija Antti Pilhström kertomassa Elitloppet-reissustaan seuraamaan oman hevosen juoksua

Lue lisää

Hoitoalan ammattilainen Talvikki Niiniketo seikkailee supertähti Zacon Gion kumppanina

Tapaus Propulsion: 5 avointa kysymystä

Elitloppet veti Maaseudun Tulevaisuuden televisiokanavalle ennätysyleisön

Hevosopiston vyyhtiä selvitellään tänään Ypäjällä – ylimääräistä yhtiökokoustakin vaaditaan