Hevoset

MT ravistudio avaa kuninkuusravipäivät Kari Lähdekorven johdolla

Tulosuutisiointia voi seurata nopeimmin MT Ravinetin sivulla. Studiota voi katsoa TotoTV:stä ja lauantaina myös kanavalta 26.
MT ravistudio on vuodesta 2016 kuulunut Kuninkuusravipäivien aamuihin. Viime vuoden studiota rakensivat Rovaniemen helteessä kuvaaja Jukka Heiskala (vas.) ja MT:n tuotantotiimin vetäjä Timo Julkunen. Kari Lähdekorpi ja MT:n myyntitykki Jussi Korkia-Aho pohtivat asetelmia.

MT:n ravistudiossa puntaroidaan lauantaiaamuna viikonlopun asetelmia ja sunnuntaina keskustellaan tulevista kunkkaripaikkakuntien valinnoista sekä kuninkuusravien vastuullisuudesta.

Lauantain studio näkyy myös kanavalla 26, TotoTV näyttää molemmat puolen tunnin studiolähetykset.

Kari Lähdekorpi saa lauantaina lauteille ravivalmentajat Kimmo Taipaleen. Markus Porokan, Iikka Nurmosen ja Harri Koivusen.

Keiteleellä valmentava Taipale tuo kuninkuuskisaan Välkyn Tuiskun ja juukalainen Porokka Vixenin.

Sunnuntaiaamuna Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen ja Kouvolan raviradan toimitusjohtaja Arto Hytönen ovat haastateltavina tulevista Kuninkuusravien paikkakunnista, jotka päätetään vuosille 2022–24 syksyn aikana.

Kuninkuusravien vastuullisohjelmaa ratojen ja Hippoksen kanssa laativa konsultti Johanna Catani sekä tulevien kuninkuusravien Seinäjoen radan toiminnanjohtaja Jyri Saranpää pohtivat, mitä vastuullisuus tapahtumissa tarkoittaa.

Paikan päältä bongataan vielä studioon joku lauantain erityisen huippuhetken tekijöistä.

MT:n päätoimittaja Jouni Kemppainen kommentoi kumpiakin keskusteluja.

Ravistudio kuvataan Jokimaan katsomorakennuksen päädyssä MT:n osastolla lauantaina 3.8. klo 9.30–10 ja sunnuntaina 4.8. klo 11–11.30.

Televisiosta Kuninkuusraveja voi seurata molempina päivinä kanavalta 26. Lauantain lähetys alkaa ravistudiosta ja ajoittuu 9.30–18. Studion jälkeen lähetyksessä on puolen tunnin tauko.

Sunnuntaina ohjelmaa voi katsoa alkaen ensimmäisestä lähdöstä kello 12.30–18.30. Ohjelman tarjoavat yhteistyössä MT ja Hevosurheilu.

Kummastakin ravistudiosta julkaistaan tallenne iltapäivän kuluessa MT:n verkkosivulla.

Talkkaria tai MT Ravit -lähetystä ei tehdä sunnuntaiksi. Tapahtumasta kuvattava Talkkari ilmestyy tiistaina aamupäivällä.

MT Ravinetti aloittaa Kuninkuusravien seurannan paikan päällä jo tänään perjantaina huutokaupasta.

Lue lisää:

Kuninkuusravit käyntiin Lahden Jokimaalla tänään – MT mukana studiolla ja uutisoiden

Lue lisää

Uusinta: MT Ravit Kuninkuusravien ratkaisuhetkillä: "Hevonen oli ihan mieletön, ylitti odotukset"

Ravikuningatar Vieskerin Virva on kestävyyden malli – "hevosen ehdoilla edetty"