Hippoksen keskeinen toimihenkilö Suvi Louhelainen siirtyy Hevosopistolle - Hevoset - Maaseudun Tulevaisuus
Hevoset

Hippoksen keskeinen toimihenkilö Suvi Louhelainen siirtyy Hevosopistolle

Hevosalan tehtävänvaihdokset jatkuvat.
Anu Leppänen
Suvi Louhelainen suunnitteli Suomen Hippoksen kehityspäällikkönä hevosen juhlavuotta 2017 yhdessä Ratsastajainliiton pääsihteerin Fred Sundwallin ja Hippoliksen toiminnanjohtajan Anne Laitisen kanssa. Sundwall jäi eläkkeelle ja Laitinen siirtyi Agrologien liiton johtoon reilu vuosi sitten.

Suvi Louhelainen siirtyy Hevosopiston myynti- ja markkinointipäälliköksi lokakuun alusta.

Hän on toiminut Suomen Hippoksella kehityspäällikkönä vastaten myös markkinoinnista ja tapahtumista. Hippoksessa hänen tehtävänsä on ollut hyvin keskeinen, kun Hippos ja raviradat kehittävät palveluitaan Veikkauksen otettua hoitoonsa kokonaan hevospelit.

"Hevosopistolla on vahva rooli koko hevosalan kehittäjänä ja uuden osaamisen tuottajana alalle. Raviurheilu on edelleen osa työtäni. Näen sen elämyspalveluissa mahdollisuuksia", Suvi Louhelainen sanoo tiedotteessa.

Hän viittaa tässä yhteydessä erityisesti Hevospiston ravikouluun Vermossa.

Louhelaisella on kotonaan Lopella harrastukseksi hevoskasvatusta. Hänen valmentamansa tamma Joivi ylsi kuningatarkisaan vuosina 2015 ja 2016.

Paitsi että Hevosopisto on yksi hevosalan keskeisistä oppilaitoksista, se järjestää kansainvälistä kilpaurheilun valmennusta ratsastuksessa, opiston ravivalmennustalli on maan suurimpia ja se pyörittää Vermon raviradalla ravikoulua. Hevosopisto vastaa myös hevoskoulutuksen kansainvälisistä hankkeista.

Toimitusjohtaja-rehtori Pauliina Mansikkamäki oli ilahtunut, kun kesäkuussa Marian Seppälän jätettyä viestintä- ja markkinointipäällikön tehtävän työpaikkaa ei ehditty laittaa lainkaan hakuun.

Suoria hakemuksia tuli Mansikkamäen mukaan kymmenkunta.

Sekä Hippoksessa, Suomen Ratsastajainliitossa (SRL) että varsinkin Hevosopistolla on reilun vuoden kuluessa ollut useita tehtävävaihdoksia. Hevosopistolla osa niistä selittyy viime talven yt-neuvotteluilla.

Lue lisää

Suomenhevonen ja Siittolanmäen kiinteistöt kuuluvat kansallisiin aarteisiin – Hevosopistolla ei ole kuitenkaan rahoitusta niiden säilyttämiseen

Pakkosopeutus toi uuden alun Hevosopistolle – "Ulkopuolisen avun varaan ei voi rakentaa"

Kesän suurimmat hevostapahtumat peruuntuvat: Ratsastuksen PM-kisoja ei nähdä Ypäjällä ja Kuninkuusraveja Seinäjoella

Vierasblogi: Kimppaomistaminen 2.0