Aatelisten haku jatkuu Ylivieskan raveissa - Hevoset - Maaseudun Tulevaisuus
Hevoset

Aatelisten haku jatkuu Ylivieskan raveissa

Ravivaltakunnan kuningas ja kuningatar ovat selvillä. Seuraavaksi etsitään ruunaruhtinasta.
Terhi-Piispa Helisten
Koskelan Akseli saa parantaa ennätystään lauantain maililla, jos mielii vastata ulkopuoleltaan lähtevälle Polaralle. Tapio Perttunen nähdään Akselin rattailla myös Ylivieskassa.

Tittelin haltija seuloutuu viikonloppuna Ylivieskassa.

Pelin henki on sama kuin kuninkuus- ja kuningatarkisassa, eli pienimmän kokonaisajan ravannut ruuna saa ruhtinaan arvonimen. Lauantaina juostaan 1 600 metrin ja sunnuntaina 2 600 metrin osamatka.

Viime vuonna ruhtinaaksi aateloitiin Polara, mutta Antti Tupamäen tähti joutuu tällä kertaa totisempaan testiin. Vastus on vaativampi, eivätkä Polaran otteet ole olleet vuodentakaisella tasolla.

Kun Josveis palaa paussilta, eikä upeasti tällä kaudella esiintyneen menestysruunan herkkyys ole aiempina vuosina ollut kesäisin huipussaan, on keulaan tähtäävä Koskelan Akseli ainoa varmistus Polaralle.

”Eiköhän ruuna saa johtopaikan pidettyä, ja keulasta ilman muuta ajetaan. Tauon ei pitäisi näkyä otteissa, kun kaikki tärkeät treenit on päästy ajamaan suunnitellusti”, kertoo Jukka-Pekka Kauhanen valmennettavastaan.

Kylmäverivieraista vaarallisimmalta vaikuttaa norjalainen Polar Northug, mutta Jens Erikssonin voitokas suojatti ei ollut tuoreimmassa startissaan terävimmillään, ja ilmassa roikkuu kysymysmerkki.

Ravikeskus Keskisen kierros päättyy korkealta ja kovaa, kun Malja-ajossa iskevät yhteen maamme ehdottomaan eliittiin kuuluvat Chief Orlando ja Atupem.

Ensin mainittu tuskin pystyy pitämään keulaa kiihdytyksessä, mutta johtoasema lie jatkossa tarjolla, jahka Mika Forss luovii ajokillaan sisäradalta väljemmille väylille. Tämän jälkeen valtit ovat Chief Orlandon kavioissa.

Vihjerivin varma on tammataiston Justine Case, vaikka voltin nelosradalta laukkapeikko päätään nosteleekin. Vastus on kuitenkin sen verran sopiva, että ravilla Justine Casen tulisi hoitaa homma kotiin.

Varmaksi voi myös sovitella pahasta lähtöpaikasta huolimatta viidennen kohteen Hamlet Staria.

Viikon väistö

Toto75, lähtö 1: Luokkaruuna Madrid ei ole löytänyt totuttua hurmosta menoonsa välivuoden jälkeen.

Viikon varma

Toto75, lähtö 2: Laukka vaikuttaa kovissa koitoksissa rutinoituneen Justine Casen vakavimmalta vastustajalta.

Viikon yllättäjä

Toto75, lähtö 4: Manin Muisto on palannut tällä kaudella radoille entistä ehompana. Lieksassa ori kiritti mainiosti Iikoria.

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 7,3,1,4,9 (10,8)

Lähtö 2: 4 Justine Case (5,1)

Lähtö 3: 3,7,4,2 (6,5)

Lähtö 4: 2,3,4,9,14 (8,13)

Lähtö 5: 12,3,6,10 (5,7)

Lähtö 6: 2,1 (10,7)

Lähtö 7: 1,10 (4,2)

1600 riviä x 0,05 euroa = 80 euroa

Pääset tästä suoraan pelaamaan MT:n vihjerivin

Lue lisää

Löytyykö Selene Lunelle viimein kaataja?

Suuri jackpot antaa lisäpotkua Årjängin Toto75-peliin

Suur-Hollola sytyttää vuodesta toiseen

Kolmevuotiaat lauantain 75-kierroksen pääroolissa