Hevoset

Jukka Koivisto valittiin yksimielisesti Suomen Ratsastajainliiton toiminnanjohtajaksi

Koivisto on hoitanut tehtävää sijaisena toukokuusta alkaen.
Heidi Lammi
Kuvassa Jukka Koivisto kesän esteratsastuksen SM-kilpailussa palkitsemassa Emma Tallbergia ja Arvenia.

Suomen Ratsastajainliiton hallitus on tänään valinnut yksimielisesti liiton uudeksi toiminnanjohtajaksi 35-vuotiaan Jukka Koiviston. Koivisto on hoitanut tehtävää sijaisena toukokuusta saakka.

Työvaliokunta haastatteli yhteensä viisi hakijaa. Työvaliokuntaan kuuluva vt. toimitusjohtaja ei osallistunut haastattelu – ja valintaprosessiin.

Kaikkien hakijoiden taustat ja osaaminen olivat laaja-alaisia ja monipuolisia, kuvaillaan Ratsastajainliiton tiedotteessa.

”Koiviston osaaminen, taustat ja näytöt puolsivat hallituksen yksimielistä päätöstä”, Suomen Ratsastajainliiton puheenjohtaja Mikael Fórsten toteaa.

”Hienoa päästä jatkamaan vaativassa, mutta sitäkin mielenkiintoisemmassa tehtävässä. Pystyn hyödyntämään tehtävässä sekä kilpailijan, tallinpitäjän, kasvattajan ja järjestötoimijan osaamista", iloitsee Koivisto.

Ratsastajainliitolla on edessä 100-vuotisjuhlavuosi, jonka aikana uudistumme ja pohdimme lajin tulevaisuutta, hän jatkaa.

"Haluan innostaa ja kannustaa ihmisiä tekemään töitä tavoitteidemme eteen yhdessä. Oppiminen ja osaamisen nostetaan keskiöön lajin kaikilla osa-alueilla. Aito kiinnostus oppimiseen on ainoa kestävä tapa kehittää lajia.”

Lue lisää