MTK ja Hippos suunnittelevat tiiviimpää yhteistyötä: "Hevosurheilu on vahvasti yksi maaseudun elinkeinoista" - Hevoset - Maaseudun Tulevaisuus
Hevoset

MTK ja Hippos suunnittelevat tiiviimpää yhteistyötä: "Hevosurheilu on vahvasti yksi maaseudun elinkeinoista"

Asia on molemmin puolin valmistelussa. Hevosala on tähän asti tehnyt yhteistä edunvalvontaa hevostietokeskus Hippolis ry:n puitteissa.
Sanne Katainen
Hevosala on tähän asti tehnyt yhteistä edunvalvontaa hevostietokeskus Hippolis ry:n puitteissa.

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ja raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos ry keskustelevat yhteistyön tiivistämisestä.

MTK:n toiminnanjohtaja Antti Sahi kertoo, että asia on molemmin puolin valmistelussa. ”Lopputulosta saadaan aikaiseksi tämän syksyn aikana. Sisältöä en halua tässä vaiheessa kommentoida.”

Sahi sanoo, että hevosurheilu on vahvasti yksi maaseudun elinkeinoista ja MTK:lla on tahtotila löytää yhteinen sävel, miten elinkeinoa pystyttäisiin edelleen kehittämään.

Suomen Hippos ry on suomalaisen raviurheilun ja hevoskasvatuksen valtakunnallinen keskusjärjestö, johon kuuluu 130 jäsenyhteisöä. Sen tehtäviin kuuluu esimerkiksi johtaa ja valvoa ravikilpailutoimintaa sekä ylläpitää hevosten rekisteröintiä.

Hevosala on tähän asti tehnyt yhteistä edunvalvontaa hevostietokeskus Hippolis ry:n puitteissa. Ryhmään kuuluu Hippoksen ja MTK:n lisäksi myös Suomen Ratsastajainliitto SRL ry.

Lue lisää

MTK:sta eläköitynyt Antti Sahi sai kansainvälisen luottamustoimen: "Jos metsänomistajien näkökulma puuttuu, kukaan muu ei tuo sitä esille"

Hallitus antoi potkut Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkiselle – Juha Rehula: ”Luottamus joko on, tai sitä ei ole”

Hippoksen Rehula kannustaa raviväkeä unohtamaan itsensä vähättelyn – "Lupa ajaa raveja on nyt myös itsestämme kiinni"

Ravit päästään aloittamaan jo toukokuussa hevosten hyvinvoinnilla perustellen – "näytön paikka raviurheilulle"