LUE NÄKÖISLEHTI: Postin lakon vuoksi kaikki MT:n artikkelit ja näköislehti luettavissa vapaasti
Hevoset

MT Talkkari 84-vuotiaan valmentaja Reino Palomäen luona: "Hevosenlukutaito on luojan lahja"

Reino Palomäki on tahkonnut viime aikoina huimia tuloksia lämminveriravureiden nuorissa ikäluokissa. "Tarvittaisiin kymmenen vuotta lisää, niin pääsisi maailman huipulle."

Kun kokemus sekä nuori into saadaan yhteen, voi syntyä erinomaista jälkeä.

Orimattilalainen amatöörivalmentaja Reino Palomäki on ollut viime aikoina lämminveriravureiden nuorimmassa ikäluokassa lähes ylivoimainen.

Huipulle päästäkseen 84-vuotias Palomäki haluaisi aikaa kymmenen vuotta lisää. "Aika loppuu kesken", hän harmittelee Talkkarin haastattelussa. "Tarvittaisiin kymmenen vuotta lisää, niin pääsisi maailman huipulle."

Tallista löytyvät menestyksekkäät 2-vuotiaat An-Aiolos ja An-Dorra, joiden alkutaipaletta ja valmennusta Palomäki haastattelussa avaa.

"Olen aina uskonut järjellä käytettyyn raviurheiluun ja treenaukseen. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä paremmin oppii lukemaan hevosta. Se on sellainen Luojan lahja, hevosen lukutaito."

Lue lisää:

Uutisviikko minuutissa: Reino Palomäki, 84, dominoi nuorissa

Talkkari tapasi Reino Palomäen hänen kotitallillaan.
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivalmentaja: Innostus hevosiin on säilynyt – "tuntipalkkaa ei työlleen kannata laskea"

Kuopion Sorsasalon raviradan varikkoalueella hyörii ravien aikana useita vihreäpukuisia henkilöitä: "Katsotaan, että kaikki sujuu ja hoidetaan mahdollisia ongelmatilanteita"

MT Ravit tutustuu uintivalmennukseen Karoliina Sinkkilän luona: "Kesällä me lähes asutaan järvessä hevosten kanssa"